Για...σαμποτάζ της σύσκεψης των αρχηγών παρατάξεων για τον βιολογικό κατηγορεί τον Δήμαρχο Βέροιας ο Π. Παυλίδης


Νέα - δημόσια - επιστολή προς τον Δήμαρχο Βέροιας έστειλε ο επικεφαλής της παράταξης "Συνδημότες" Παύλος Παυλίδης, ο οποίος σημειώνει πως η πρότασή του για σύγκλιση σύσκεψης αρχηγών παρατάξεων για το θέμα του βιολογικού καθαρισμού απέχει από αυτό που επιχειρεί να κάνει, δηλαδή μια συνάντηση των επικεφαλής με τον εργολάβο και τους υπηρεσιακού παράγοντες της ΔΕΥΑΒ. 

Από την επιστολή προκύπτει ότι είναι υπό συζήτηση η παρουσία ή μη δημοσιογράφων, κάτι για το οποίο δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει ως θέμα συζήτησης και να θεωρείται δεδομένο. Ο Παύλος Παυλίδης δεν έχει αντίρρηση να είναι παρόντα και τα ΜΜΕ, εφόσον διευρύνθηκε ο κύκλος, άρα μάλλον θα πρέπει να υποθέσουμε ότι και ο ίδιος στην σύσκεψη των αρχηγών των παρατάξεων δεν θεωρούσε αυτονόητο ότι η παρουσία δημοσιογράφων θα ήταν απαραίτητη. 

Σε κάθε περίπτωση, την Δευτέρα (13/12) θα μαζευτούν οι αρχηγοί των παρατάξεων, θα είναι και ο εργολάβος του έργου του βιολογικού καθαρισμού και υπηρεσιακοί της ΔΕΥΑΒ για μια μεταξύ τους συζήτηση. Αν καλέσουν και τα ΜΜΕ θα είναι μια ανοιχτή συζήτηση, όπου οι πολίτες θα μπορούν να ενημερωθούν για όσα διαδραματιστούν. Αν δε τα καλέσουν, η κάθε πλευρά θα κοινοποιήσει στη συνέχεια προφανώς τα γεγονότα, σύμφωνα με την δική της ματιά. 

Τελικά, τα ΜΜΕ είναι μάλλον... κακό σπυρί για κάποιους. Ενώ όλοι διατείνονται πως θεωρούν απαραίτητη την ύπαρξή τους, ακόμα και σε τόσο σημαντικά ζητήματα συζητούν αν θα πρέπει να είναι παρόντα, αντί να θεωρείται αυτονόητη η παρουσία τους. 

Στην νέα επιστολή του ο Παύλος Παυλίδης αναφέρει:

Επιτέλους σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων

κ.Δήμαρχε 

Σας ενημέρωσα ότι έχω την πρόθεση να ζητήσω την σύγκλιση των επικεφαλής των παρατάξεων, πρακτική την οποία ουδέποτε στο παρελθόν έχετε επιλέξει από όσο θυμάμαι.  Προφανώς μάλλον  δεν αντιλαμβάνεστε την κίνηση και τι σημαίνει, αφού πλέον καλείτε "στελέχη της ΔΕΥΑΒ και τον κ Γκανάτσιο", τους οποίους θα μπορούσατε να καλέσετε για ενημέρωση όποτε θέλατε στο παρελθόν ή στο μέλλον. 

Είναι προφανές ότι προσπαθείτε να σαμποτάρετε την συνάντηση-ενημέρωση. Αρχικά  μας ενημερώσατε ότι θα μπορούσε να γίνει στη ΔΕΥΑΒ! Ακολούθως και αντιλαμβανόμενος το αστείο του επιχειρήματος, ανακαλύψατε την ανάγκη να παραστούν υπηρεσιακοί παράγοντες και ο κ. Γκανάτσιος! Μα τους ακούσαμε ήδη!! Δεν κομίζουν κάτι νέο. Η δική μου πρόταση αφορά την ενημέρωση κάτω από το πρίσμα των νέων στοιχείων που έχουμε ως παράταξη από το Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης και πιο συγκεκριμένα από τον καθηγητή Peter Mauer, τον φερόμενο και "πιστοποιητή" της μεθόδου.

Τον κ. Γκανάτσιο τον ακούσαμε να μας εξηγεί και την αποτελεσματικότητα της μεθόδου του που εξαφανίζει σε ποσοστό 100% τη λυματολάσπη και πως η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται σε πολλές χώρες (θα είχε αξία να μας πει πιο συγκεκριμένα να κάναμε μια ερώτηση κι εμείς ως Δήμος...) και γιατί επέλεξε την Βέροια ως χώρο επεξεργασίας λυματολάσπης από άλλους Δήμους και επιχειρήσεις (ανέφερε στο Δημ. Συμβούλιο ότι πέρασε φαντάρος και έχει ευχάριστες αναμνήσεις και όχι για να κερδίσει...επιστήμονας εργολάβος είπαμε...). Προσωπικά δεν θέλω να ακούσω κάτι παραπάνω. Αν παρά ταύτα  επιθυμείτε να τον έχετε δίπλα σας συνοδό κανένα πρόβλημα. Απλά διαφαίνεται ήδη ποιος λειτουργεί προσχηματικά και καταφεύγει σε επικοινωνιακά πυροτεχνήματα.

Εν συντομία κ. Δήμαρχε, να θυμάστε ότι η συνάντηση αφορά ενημέρωση επικεφαλής παρατάξεων από εμένα και όχι συγκέντρωση των τελευταίων οπαδών σας...
Την Δευτέρα λοιπόν στις 12. 

Σε ότι με αφορά δεν έχω αντίρρηση να κληθούν και τα μέσα, μιας και διευρύνατε τον κύκλο των συμμετεχόντων.

Παύλος Παυλίδης
Επικεφαλής των "ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ"
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο