Νάουσα: Με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις


Δελτίο Τύπου από Δ. Νάουσας: Με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Νάουσας  Νικόλα Καρανικόλα  ξεκίνησαν χθες  (Παρασκευή 17.12.2021) επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις  του Δήμου Νάουσας. 

Το κέντρο της πόλης  «πλημμύρισε» το βράδυ της Παρασκευής από φως, αγάπη και χαρά, καθώς μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την όμορφα φωταγωγημένη πλατεία Καρατάσου, χριστουγεννιάτικες μελωδίες  και  εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που “φώτισαν” τα βλέμματα των κατοίκων. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις ευχές του Δημάρχου Νάουσας που ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο  Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές, με υγεία και στη συνέχεια φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Οι πολίτες απόλαυσαν όμορφες μελωδίες από τους πολιτιστικούς συλλόγους και ειδικότερα από την Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας, τον σύλλογο «Φίλοι Ωδείου Αριστοτέλη», την παιδική χορωδία του «ενCanto» και το χορευτικό πρόγραμμα του συλλόγου «Body Control». 

Στο πλαίσιο της έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε  χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar με την συμμετοχή των φορέων: Ειδικό Σχολείο, ΕΕΕΕΚ, 3ο Δημοτικό Σχολείο, ΚΔΑΠ-μΕΑ και «Υφάδι» Νάουσας.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν, επίσης,  αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων κ.ά. 

Λόγω των μέτρων πρόληψης για τη νόσο Covid-19, οι φετινές εορταστικές  δράσεις του Δήμου Νάουσας θα είναι στοχευμένες και θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη διακόσμηση της πόλης, δίνοντας έντονο και εορταστικό τόνο στις ημέρες που ακολουθούν.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο