Ο ΑΠΣ ΒΕΡΟΗ Βέροιας για την Χριστουγεννιάτικη επίδειξη ακροβατικής γυμναστικής


Δελτίο Τύπου από ΑΠΣ ΒΕΡΟΗ:  Το απόγευμα της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου έλαβε χώρα στο «Φιλίππειο» κλειστό γυμναστήριο η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Α.Π.Σ. Βερόη Βέροιας. 

Μια ευχάριστη νότα ξεφεύγοντας λίγο από την δύσκολη καθημερινότητα της εποχής που βιώνουμε έδωσαν τα παιδικά χαμόγελα που γέμισαν την σάλα όπου με ενθουσιασμό συμμετείχαν στην εντυπωσιακή επίδειξη Ακροβατικής Γυμναστικής. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ.Ασλανίδης Λάζαρος και ο εκπρόσωπος του Κ.Α.Π.Α. Βέροιας κ.Τζαφερόπουλος Μιχάλης.

Αγόρια και κορίτσια από 3,5 ετών και πάνω που στελεχώνουν τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου παρουσίασαν με τις δικές τους ηλικιακές ικανότητες ομαδικά προγράμματα σε γιορτινούς ρυθμούς. Η αγωνιστική ομάδα εκτέλεσε με περισσότερη σταθερότητα και ακρίβεια τα προγράμματα με τα οποία διακρίθηκε την χρονιά που μας πέρασε και ανέδειξε την ομορφιά του αθλήματος. Με ασκήσεις που έκοβαν την ανάσα, συγχρονισμό και χάρη απέδειξαν πέρα από τις ικανότητές τους και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τις άξιες προπονήτριες του συλλόγου μας. 

Με επικεφαλής προπονήτρια την γυμνάστρια και παλιά πρωταθλήτρια Ακροβατικής Γυμναστικής, Έλσα Παπαδοπούλου και τις γυμνάστριες-προπονήτριες δίπλα της Ολυμπία Σαλασίδου και Κάτια Αβραμίδου η χρονιά έκλεισε επιτυχώς μετρώντας  6 χρυσά,3 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια σε πανελλήνιο και περιφερειακό επίπεδο όπως αναφέρθηκε πριν την έναρξη. Το θέαμα που προσέφεραν οι μικροί ακροβάτες ήταν μεγάλο και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων. 

Στην λήξη της επίδειξης η αγωνιστική ομάδα παρουσίασε μία ομαδική εντυπωσιακή χορογραφία σε συνδυασμό με ακροβατικές ασκήσεις υψηλής δυσκολίας και γνώρισε την αποθέωση του κοινού. Έπειτα ο Άη-Βασίλης μοίρασε αναμνηστικά δωράκια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Ο ΑΠΣ Βερόη Βέροιας ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και το 2022 να είναι χαρούμενο και δημιουργικό γεμάτο υγεία για όλους.

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια