Πρόγραμμα κίνησης Μητροπολίτη Βεροίας (Τρίτη 28/12/2021 έως Τρίτη 4/1/2022) - Επικαιροποιημένο


Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, από την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021 έως και την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 έχει ως εξής:

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 στις 6:00 μ.μ. θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας, με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας ενδόξου μάρτυρος Ανυσίας. Στη Θεία Λειτουργία θα συμμετάσχουν οι κατηχητές, οι κυκλάρχες και οι συνεργάτες του πνευματικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως. 

Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Βαρθολομαίος, ο πατριάρχης του Γένους, 30 χρόνια στο τιμόνι της Ορθοδόξου Εκκλησίας» στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό  «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου το πρωί θα δεχθεί τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας και θα ευλογήσει την βασιλόπιτα για τους εργαζομένους των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως.  

Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στις 11:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό με την ευκαιρία της εισόδου του νέου έτους και θα ευλογήσει την καθιερωμένη βασιλόπιτα. 

Το Σάββατο 1 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και θα τελέσει Δοξολογία για το νέο έτος.  

Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Νεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.  

Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebookκαι τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM. 

Τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα παρουσιάσει τον απολογισμό του ποιμαντικού και φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως μας κατά το έτος 2021, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM. 

Την Τρίτη 4 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Στην Ιερά Ακολουθία θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο