Στην Ημαθία περιόδευσε ο πρ. Υπουργός Νίκος Παππάς (φώτο - βίντεο)


Την Ημαθία επισκέφθηκε την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 ο πρώην Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και τομεάρχης Υποδομών / Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Νίκος Παππάς

Ο κ. Παππάς, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Ημαθίας Άγγελο Τόλκα, την πρώην βουλευτή Φρόσω Καρασαρλίδου και άλλα στελέχη του κόμματος επισκέφθηκε την πρώην περιφερειακή αγορά της Κουλούρας όπου σχεδιαζόταν η κατασκευή Τελωνείου, το ανολοκλήρωτο τμήμα του κάθετου οδικού άξονα της Εγνατίας Οδού που θα συνδέει την Βέροια με την Σκύδρα, τον υπολειτουργούντα Σιδηροδρομικό Σταθμό Νάουσας, το παλιό Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, ενώ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, παραχώρησε εφ' όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και μίλησε σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στη Βέροια. 

Ειδικότερα, στην συνέντευξη Τύπου πέρα από το Νίκο Παππά και τους Άγγελο Τόλκα και Φρόσω Καρασαρλίδου παραβρέθηκαν και τοποθετήθηκαν επίσης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Βέροιας "Προτεραιότητα στον Πολίτη" Αντώνης Μαρκούλης και ο πρώην βουλευτής Χρήστος Αντωνίου, καθώς και ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ημαθίας Κώστας Καλδάρας, ενώ ο υπεύθυνος Τύπου της Ν.Ε Αντώνης Καραγιάννης συντόνισε τον κύκλο των ερωτήσεων. 

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, αλλά και αργότερα στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, ο Νίκος Παππάς έθιξε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την τρέχουσα κατάσταση με την πανδημία και τη νέα οικονομική δυσχέρεια που αντιμετωπίζει η κοινωνία, έκανε αναφορά στην προηγούμενη παρουσία του στη Βέροια, τον Μάρτιο του 2019, όταν τότε μια μικρή ομάδα ατόμων διαμαρτύρονταν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, σχολιάζοντας πως και με την στάση της ΝΔ απέναντι στη Συμφωνία αφού έγινε κυβέρνηση δικαιώνει πολιτικά την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, στάθηκε ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν την Ημαθία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αυτοκριτική που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά ο καλοκαίρι του 2019, αλλά και την επόμενη μέρα, με ορόσημο το συνέδριο του κόμματος που ετοιμάζεται στις αρχές του 2022. 

Μετά την πολιτική ομιλία στον πολυχώρο "Ελιά" ακολούθησε πλούσιος διάλογος με τα παριστάμενα μέλη και φίλους του κόμματος. 

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου (από ζωντανή μετάδοση μέσω fb):


Φωτογραφίες από τις επισκέψεις του Ν. Παππά (από την πολιτική του σελίδα)Φωτογραφίες από την συνέντευξη Τύπου και την πολιτική ομιλία

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο