Ημαθία: Άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ συνολικά από όχημα στη Μελίκη - Τους "τσίμπησε" η ΔΙ.ΑΣ. Βέροιας


Τρία άτομα συνέλαβε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/1/2022) η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Βέροιας έξω από Βέροια, έπειτα από σήμα που είχε δοθεί για διάρρηξη οχήματος στη Μελίκη. Οι αστυνομικοί της Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ημαθίας από τη Βέροια έστησαν... καρτέρι σε κομβικό σημείο και κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες και τους συνέλαβαν. 

Όπως προέκυψε, από το όχημα που έγινε διάρρηξη, ιδιοκτησίας  γυναίκας, αφαιρέθηκε τσάντα που περιείχε 7.745 ευρώ και κοσμήματα, αξίας 3.130 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. 

Από την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε γνωστό ότι οι 3 συλληφθέντες είχαν και... προγενέστερη δράση. 

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό:

Συνελήφθησαν χθες (14 Ιανουαρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 3 ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγο νωρίτερα διέρρηξαν σταθμευμένο όχημα, από όπου αφαίρεσαν μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 7.745 ευρώ και κοσμήματα, αξίας 3.130 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην παθούσα. 

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι προχθές (13 Ιανουαρίου 2022) το απόγευμα, σε διαφορετική περιοχή της Ημαθίας, διέρρηξαν επίσης ένα σταθμευμένο όχημα από όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ,  σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Επιπλέον, προέκυψε ότι ο ένας από τους παραπάνω ημεδαπούς, μαζί με συνεργό του, διέρρηξαν προχθές (13 Ιανουαρίου 2022) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, σταθμευμένο όχημα από όπου αφαίρεσαν 2 τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Το όχημα που χρησιμοποιούσαν οι ανωτέρω κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς. 

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας. 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο