4 Μοναδικά και Πρωτότυπα Δώρα για το Άλλο σου Μισό τον Άγιο Βαλεντίνο

Μία ακόμα χρονιά που η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και σαν ερωτευμένο παιδί θέλεις να πάρεις ένα δώρο στο άλλο σου μισό. 

Εννοείται ότι δεν χρειάζεται να περιμένεις αυτή την ημέρα για να δείξεις την αγάπη σου στον άνδρα ή στη γυναίκα που είστε μαζί, αλλά μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν δικαιολογία για να κάνετε κάτι ξεχωριστό, κάτι που να σας βγάλει από την ρουτίνα σας για λίγο. 

Και η ανταλλαγή δώρων εντάσσεται μέσα σε αυτό το ξεχωριστό κλίμα της ημέρας. Παρακάτω θα βρεις 4 μοναδικές ιδέες για δώρα που απευθύνονται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. 

1.                    Κόσμημα 

Αν αρέσει στο άλλο σου μισό να προσέχει την εμφάνισή του και να εκφράζεται μέσω της μόδας, τότε ένα κόσμημα με ξεχωριστό σχέδιο θα είναι το τέλειο δώρο, αφού θα μπορέσει έτσι να τελειοποιήσει ένα σύνολο. Αναζήτησε κοσμήματα από φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα που φτιάχνουν χειροποίητα αξεσουάρ και χρησιμοποιούν καλής ποιότητας υλικά, για να έχεις την σιγουριά ότι θα αγοράσεις ένα εξαιρετικό και μοναδικό κόσμημα. Για παράδειγμα, τα δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου που θα εντυπωσιάσουν από το MiNiMiS είναι πολλά, καθώς φτιάχνουν ανδρικά και γυναικεία βραχιόλια από ανακυκλωμένο γυαλί. 

2.                    Μασάζ για δύο 

Αν ο έρωτας της ζωής σου είναι πιεσμένος με τις υποχρεώσεις στη δουλειά ή στην σχολή ή αν αντιμετωπίζει προβλήματα και πόνους στην πλάτη, ένα πρακτικό και χρήσιμο δώρο είναι να του πληρώσεις μία συνεδρία μασάζ. Όχι μόνο θα χαλαρώσει, αλλά και θα ανακουφιστεί από πονοκεφάλους και πόνους στην πλάτη ή τον λαιμό. 

Τα περισσότερα κέντρα μασάζ προσφέρουν την υπηρεσία “μασάζ για ζευγάρια”. Αυτό σημαίνει ότι δύο άτομα θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο και θα απολαμβάνουν το μασαζάκι τους ταυτόχρονα. Αν, λοιπόν, και εσύ θέλεις να απολαύσεις τα οφέλη του μασάζ, θα ήταν ακόμα καλύτερο να κλείσεις αυτή την υπηρεσία και να δοκιμάσετε μαζί αυτή την εμπειρία. 

3.                    Εισιτήρια για κοινή έξοδο 

Είτε είστε ένα ζευγάρι που του αρέσει η κουλτούρα είτε όχι, το να πάρεις δύο εισιτήρια για να επισκεφτείτε ένα μουσείο, έναν αρχαιολογικό χώρο, ίσως να δείτε μια θεατρική παράσταση ή να πάτε σε κάποιο φεστιβάλ κινηματογράφου είναι ένας όμορφος και ξεχωριστός τρόπος να περάσετε αυτή την ημέρα. Εννοείται ότι θα πρέπει να προσέξετε, ώστε όντως να πρόκειται για μια δραστηριότητα που να ταιριάζει με τα γούστα σας. Για παράδειγμα, αν δεν σας αρέσει η κωμωδία, μην πάτε σε κάποιο stand-up. 

4.                    Προσωποποιημένο δώρο 

Ένα προσωποποιημένο δώρο σημαίνει ότι θα πάρεις κάτι απλό και συνηθισμένο και θα προσθέσεις κάτι που θα απευθύνεται αποκλειστικά στο άτομο για το οποίο προορίζεται. Για παράδειγμα, μπορείς να αγοράσεις μια άσπρη κούπα ή ένα μπλουζάκι και να τυπώσεις πάνω μια φωτογραφία σας, την ημερομηνία επετείου σας ή ένα κοινό σας αστείο. Πολλά μαγαζιά που βγάζουν φωτογραφίες ή καταστήματα με δώρα έχουν τον εξοπλισμό για να τυπώσουν ό,τι τους ζητήσεις πάνω σε ό,τι αντικείμενο τους δώσεις. 

Ό,τι και αν αποφασίσεις να αγοράσεις τελικά, μην ξεχάσεις να πάρεις και σοκολατάκια!

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο