Άνετη νίκη της Βέροιας με 5-0 επί του Απόλλωνα Πόντου


Εύκολο απόγευμα είχε η Βέροια στο εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, το απόγευμα της Τετάρτης (26/1/2022). 

Έχοντας την επιθετική της γραμμή σε μεγάλη μέρα, επικράτησε με 5-0. σημειώνοντας τέσσερα από τα πέντε τερμάτα της στο πρώτο μέρος.

Η Βέροια στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταιγιστική. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, σημείωσε τέσσερα τέρματα και στην ουσία καθάρισε νωρίς το παιχνίδι.

Με το...καλησπέρα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μούργος έκανε μια σέντρα - σουτ έξω από την περιοχή στο 4', η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Καλογέρη και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 8' η Βέροια σημείωσε και δεύτερο τέρμα. Ο Φοφανά έκανε την σέντρα από αριστερά, στην μπάλα πετάχτηκε πρώτος ο Μούργος και στην συνέχεια ακολούθησε ο Πασάς, ο οποίος με προβολά σημείωσε το 2-0.

Ο Απόλλωνας ισορρόπησε προσωρινά, αλλά μετά το ημίωρο η Βέροια δημιούργησε πολλές απειλές και σημείωσε άλλα δυο γκολ. Στο 29' ο Πασάς έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 30' ο Πασάς έστρωσε στον Γαβριηλίδη, ο τελευταίος έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Πίτκας απόκρουσε με τα πόδια. Στο 32' ο Μούργος πέρασε την μπάλα στην περιοχή στον Γαβριηλίδη, ο μέσος της Βέροιας έκανε το σουτ αλλά ο Πίτκας μπλόκαρε. Στο 39' ο Μούργος εκτέλεσε φάουλ, ο Σκόνδρας πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά αλλά ο Πίκτας απόκρουσε δύσκολα.

Στο 41' η Βέροια σημείωσε το 3-0. Ο Πασάς μπήκε από δεξιά, πάσαρε στον Γαβριηλίδη και ο μέσος της Βέροιας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι σημείωσαν και τέταρτο γκολ. Ο Οικονόμου πάσαρε στον Φοφανά, ο επιθετικός της Βέροιας μπήκε στην περιοχή και με πλασέ σκόραρε.

Το δεύτερο μέρος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα μετά τα τέσσερα τέρματα της Βέροιας στο πρώτο μέρος. Ο Απόλλωνας μπήκε πιο επιθετικός, είχε σουτ στην εστία της Βέροιας αλλά όλα εξουδετερώθηκαν από τον Βελλίδη (Εν' Νομό στο 47' και στο 72', Τσιμίκας στο 72').

Η Βέροια στο 77' σημείωσε και πέμπτο τέρμα με σουτ του Κουάτεγκ έξω από την περιοχή.

Διαιτητής: Τσέτιλας (Φαλτάκας, Καμπερίδης)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας (60' Μουχάλης), Πεταυράκης, Σκόνδρας (60' Δημόπουλος). Μαραγκός, Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Μούργος (60' Πόζογλου), Γιακουμάκης (76' Καπνίδης), Φοφανά (76' Κουάτεγκ), Πασάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Πάτυ, Σουντουρά (73' Φράγκος), Εν' Νομό, Νασέρ (60' Λουφάκης), Τσιμίκας, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Εσουμά, Εσαλό.

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο