Ευχαριστήριο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας για το χριστουγεννιάτικο τρενάκι


Δελτίο Τύπου από Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας: Με τις ευχές για καλή χρονιά, το Τουριστικό Χριστουγεννιάτικο τρενάκι…. μας αποχαίρετισε την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022,   ανανεώνοντας το ραντεβού του για τον ερχόμενο  Δεκέμβριο . Μετά από δυο χρόνια απουσίας του, λόγω covid-19,  η λειτουργία Τουριστικού τρένου που διήρκησε είκοσι δυο μέρες,  ήταν η πιο γλυκειά περιήγηση μέσα στην στολισμένη  πόλη ,για μικρούς και μεγάλους. 

Η Πρόεδρος κα Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου  και τα μέλη του  Διοικητικού  Συμβουλίου  του Εμπορικού Συλλόγου  Βέροιας ευχαριστούν θερμά τους συνδιοργανωτές . Ειδικότερα  ευχαριστούν τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,  τον Πρόεδρο του  Επιμελητήριο Ημαθίας κ. Γεώργιο Μπίκα και τα μέλη του συμβουλίου, που στήριξαν και χρηματοδότησαν την δράση  ώστε να έχει την ανάλογη επιτυχία. 
  
Ευχαριστήριο στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας στην Τροχαία Βέροιας και στην Δημοτική Αστυνομία 
Η Πρόεδρος κα Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου και τα μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας  ευχαριστούν θερμά τον Διοικήτη της Τροχαίας Βέροιας κ. Ιωσήφ Παρούτογλου, τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο,  υπεύθυνο της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Ευστάθιο Κελεσίδη,  το προσωπικό  της, της  Τροχαίας και Δημοτικής Αστυνομίας, που συνέβαλαν ουσιαστικά στην αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων, κατά τις ώρες λειτουργίας του Τουριστικού Τρένου. 

Επίσης Συγχαρητήρια αξίζουν στους ιδιοκτήτες και δημοσιογράφους των τοπικών εντύπων και ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που στήριξαν και πρόβαλαν την διοργάνωση. 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο