Φεύγουν για Ισπανία με Erasmus 20 μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Βέροιας


ΔΤ: Στις 10 Γενάρη 2022 είκοσι μαθητές/τριες και δύο εκπαιδευτικοί του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Βέροιας αναχωρούν για την Βαρκελώνη, στα πλαίσια υλοποίησης εγκεκριμένου σχεδίου μαθησιακής κινητικότητας ΚΑ1 στον τομέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Erasmus+2019, με κωδικό αριθμό 2019‐1‐EL01‐KA102‐062342 και τίτλο «H ψηφιακή αφήγηση ως εργαλείο στην περίθαλψη ηλικιωμένων ατόμων με γεροντική άνοια».

Το σχέδιο κινητικότητας αφορά τους τομείς Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας και Πληροφορικής και στοχεύει στην απόκτηση πολύτιμων επαγγελματικών γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων, συνάμα με την βελτίωση των διαπολιτισμικών και γλωσσικών δεξιοτήτων των ωφελουμένων.

Βασικός στόχος του σχεδίου είναι κατά την υλοποίησή του να αναπτυχθεί κουλτούρα επαγγελματικής συνεργασίας στους συμμετέχοντες μαθητές/μαθήτριες και σημαντικός σκοπός του είναι η διάχυση της αποκτηθείσας εμπειρίας και γνώσης στην τοπική κοινωνία.

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ χρηματοδοτείται εξ΄ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εθνικός φορέας συντονισμού για την Ελλάδα είναι το ΙΚΥ.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο