Γενική Συνέλευση της ΕΜΙΠΗ την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 στο Φουαγιέ της "Στέγης"


Δελτίο Τύπου: Το Δ.Σ. της Εταιρείας Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας (Ε.Μ.Ι.Π.Η.) προσκαλεί τα μέλη της στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 12:00 στο Φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δ. Βέροιας (οδός Α. Αντωνιάδη 19, Βέροια). 

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει ο απολογισμός της προηγούμενης περιόδου (2020-2021). Λόγω της τρέχουσας κατάστασης η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί με διττό τρόπο, δηλαδή δια ζώσης και διαδικτυακά.

Όσα από τα μέλη της Ε.Μ.Ι.Π.Η. επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικασία διαδικτυακά θα πρέπει να το δηλώσουν με ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@emipi.gr. Επιπλέον, θα πρέπει να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή των 20€ στο λογαριασμό της Εταιρείας: Eurobank GR30 0260 0770 0001 2020 0673 505 και ακολούθως θα τους αποσταλεί ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία.

Κατά τη διαδικασία θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και σε αυτήν μπορούν να συμμετέχουν ΜΟΝΟΝ εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες, με ενεργό πιστοποιητικό.

Καλούνται τα μέλη της Ε.Μ.Ι.Π.Η. και κάθε ενδιαφερόμενος να συμμετέχουν στη διαδικασία της Εταιρείας.

Με τιμή,

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Δρ. Εμμανουήλ Γ. Ξυνάδας

Η Γραμματέας
Ολυμπία Σ. Μπέτσα
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο