Η ψηφιακή Ελλάδα επιστρέφει στα μικρά νήπια (άποψη)


ΑΠΟΨΗ: Από τη μια οι μεγαλοστομίες περί δήθεν ψηφιακής διακυβέρνησης, κι από την άλλη οι ανά τη χώρα χαοτικές τριτοκοσμικές εικόνες σαν αυτή της φωτογραφίας, για έναν δωρεάν έλεγχο covid. Επιστροφή στα μικρά νήπια!

Η κυβέρνηση, δύο χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας, εξακολουθεί να ακολουθεί ασθμαίνουσα τις εξελίξεις, με όσα αυτή η υστέρηση συνεπάγεται. Δεν ηγείται, έπεται. Δεν προνοεί, παρανοεί. Δεν προβλέπει, αποβλέπει. Καλό παιδί των συμφερόντων, ακόμη και στον ευαίσθητο αλλά ακραία επικερδή τομέα της Υγείας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συν αυτώ αποδεικνύονται για ακόμη μια φορά επικίνδυνοι για τον δημόσιο βίο.

Οι ατέλειωτες θλιβερές ουρές έξω από τα διαγνωστικά κέντρα αποδεικνύουν την απτή πραγματικότητα που η κυβέρνηση αρνείται να παραδεχτεί. Δεν έγινε ένα βήμα εμπρός, έγιναν πολλά βήματα πίσω. Η πρόταση Τσίπρα για ένα δημόσιο δίκτυο για μαζικά, δωρεάν, τακτικά τεστ, ασφαλώς τους τρομάζει, τουλάχιστον όσο και οι μέχρι τώρα προτάσεις ουσιαστικής στήριξης της δημόσιας Υγείας. Έχουν άλλα στο μυαλό τους και είναι φανερό.

Πρέπει να φύγουν, με την ουρά στα σκέλια. Καλή φώτιση!

Αντώνης Μαρκούλης
Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο