Η Βέροια τίμησε τον Πολιούχο της Άγιο Αντώνιο το Νέο (φώτο - βίντεο)


Με λαμπρότητα εορτάστηκε την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 η μνήμη του Πολιούχου της Βέροιας, Αγ. Αντωνίου του Νέου, στον πανηγυρίζοντα καθεδρικό ναό της πόλης. 

Το πρωί της εορτής τελέστηκε αρχιερατικό συλλείτουργο με την συμμετοχή των Μητροπολιτών Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνα, Πολυανής & Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου και Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, καθώς και κληρικών από τις Μητροπόλεις αυτές και από την Ρουμανία. 

Μετά το τέλος της Θ. Λειτουργίας ψάλθηκαν τα εγκώμια του Οσίου Αντωνίου και ακολούθησε μικρή λιτανεία των Λειψάνων του και της Εικόνας της Παναγίας σε δρόμους της Βέροιας, κοντά στο Ναό. 

Το "παρών" έδωσαν ο υφυπουργός Οικονομικών Απ. Βεσυρόπουλος, οι βουλευτές Τ. Μπαρτζώκας, Λ. Τσαβδαρίδης και Α. Τόλκας, ο Δήμαρχος Βέροιας Κ. Βοργιαζίδης, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβολοι, εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας και της Π.Υ., οι διευθυντές εκπαίδευσης κ..α. 

Στους εορτασμούς, επίσης, συμμετείχαν αντιπροσωπείες σχολείων της Βέροιας, ο Ερυθρός Σταυρός και το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας.

Βίντεο και φωτογραφίες:











































 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο