Ημαθία: Ανοιχτά τα σχολεία την Δευτέρα (24/1/2022) σε όλο το νομό


Μπορεί να επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στον Δ. Βέροιας (στα πεδινά και πολύ περισσότερο στα ορεινά), ωστόσο - σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr - τα σχολεία του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022. 

Η απόφαση για το κλείσιμο των σχολείων είναι του Δημάρχου, ωστόσο - παρά τις εισηγήσεις για να εξεταστεί το ενδεχόμενο να μην λειτουργήσουν ή να αρχίσουν αργότερα - ο Δήμαρχος Βέροιας φαίνεται πως αποφάσισε να εμείνει στην αρχική του απόφαση, να μην αναστείλει τη λειτουργία των σχολείων, όπως άλλωστε θα γίνει και στη Νάουσα και στην Αλεξάνδρεια, αλλά και σε πολλές περιοχές της Κ. Μακεδονίας. 

Βεβαίως, όλα είναι υπό αίρεση και οι αποφάσεις λαμβάνονται κατά περίπτωση και αναλόγως των συνθηκών. 

Πάντως, σχετικά με την προετοιμασία των σχολείων στον Δ. Βέροιας, πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πλήρως εφοδιασμένα με πετρέλαιο, ενώ και το Σαββατοκύριακο υπήρχε διατήρηση της θερμοκρασίας, προκειμένου το πρωί της Δευτέρας οι μαθητές να μπουν σε ζεστές σχολικές αίθουσες,  κατόπιν προτροπής της αντιδημάρχου Παιδείας Δ. Βέροιας Συρμούλας Τζήμα και των διευθυντών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, Δημήτρη Πυρινού και Θανάση Παπαδόπουλου, αντίστοιχα.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο