Μεταγραφική Περίοδος 2021-22: Στο "Εν Σώματι Υγιεί" με υποσχετική ο Δημητρακόπουλος Ιωάννης


ΔΤ από Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί":  Σημαντική προσθήκη στο αθλητικό δυναμικό του "Εν Σώματι Υγιεί" με την μεταγραφή του έμπειρου και πολυνίκη αθλητή Γιάννη Δημητρακόπουλου! 

Ο Δημητρακόπουλος είναι μόνιμος κάτοικος Αμαλιάδας και είναι προσωπική επιλογή του Τεχνικού Διευθυντή του σωματείου μας, κ. Καραϊωσήφ, ο οποίος βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στην περιοχή. Θα αγωνιστεί το 2022 με τα χρώματα του "Εν Σώματι Υγιεί", ως "δανεικός" (υποσχετική ενός χρόνου) από το σωματείο Α.Σ. Άγιος Χριστόφορος στο οποίο ανήκει. Έρχεται να ενισχύσει το Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και συγκεκριμένα το Ομαδικό της κατηγορίας ΤΤ8-10, αλλά και Τμήμα Στίβου. Όλα τα παρακάτω μετάλλια και διακρίσεις αφορούν διοργανώσεις της ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ ( Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες ), μόνο Πανελλήνια πρωταθλήματα, από το έτος 2002 ως σήμερα.  

Επιτραπέζια Αντισφαίριση ΑμεΑ
13 Χρυσά - 4 Αργυρά - 2 Χάλκινα Μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα στο Ατομικό της κλάσης 8 ορθίων (συνεχόμενα πρώτος από το 2011!).
6 Χάλκινα σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα στην κατηγορία Open.
1 Χρυσό και 1 Αργυρό σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα στο Ομαδικό. 
Συμμετοχή σε Διεθνή Τουρνουά σε  Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Ιορδανία ως μέλος της Εθνικής Ομάδας
Ο Γιάννης Δημητρακόπουλος συμμετέχει στα πρωταθλήματα αρτιμελών (ΕΦΟΕπΑ) & Βετεράνων (ΠΟΦΕπΑ), με τον Αρίωνα Αμαλιάδας και τον Ερμή Αμαλιάδας αντίστοιχα, με διακρίσεις σε τοπικό επίπεδο (περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας ).

Στίβος ΑμεΑ
Παράλληλα με την Επιτραπέζια Αντισφαίριση, έχει κατακτήσει και 10 Χρυσά Μετάλλια στο Στίβο από το 2017, σε Σφαιροβολία & Ακοντισμό στην Κατηγορία F43 .
Επίσης έχει ένα Χάλκινο Μετάλλιο στα 1.000μ ατομική χρονομέτρηση Ποδηλασίας Πίστας και 4η θέση στην ατομική χρονομέτρηση στην Ποδηλασία Δρόμου, ενώ έχει διαρκή συμμετοχή σε διάφορα αθλητικά γεγονότα της περιοχής της Ηλείας και όχι μόνο, όπως Ήλιδα - Ολυμπία με ποδήλατο, ποδηλατικά Brevets, τρίαθλο Κουρούτας κ.α.

Για το πλήρες άρθρο και για φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας:
https://r4rehab.blogspot.com/2022/01/blog-post.html
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο