Πρόγραμμα κίνησης Μητροπολίτη Βεροίας (Σάββατο 29/1 έως και Κυριακή 6/2/2022)


Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, από το Σάββατο 29 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022:

Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Τριών Ιεραρχών μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας, επί τη εορτή των Τριών Ιεραρχών.

Τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Τρύφωνος μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, του ομωνύμου δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου Βεροίας, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Τρύφωνος. 

Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στην Πατρίδα του Δήμου Βεροίας.

Την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» με την ευκαιρία της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Πνευματική ζωή, ελευθερία από τα δεσμά των παθών» στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Αγάθης μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» με την ευκαιρία της εορτής του Μεγάλου Φωτίου μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου Βεργίνης.

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας θα παραστεί και θα ομιλήσει στην εκδήλωση για την οικογένεια και τη μητέρα που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο