Χωρίς αλλαγές το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας - Ο Άρης Λαζαρίδης εκ νέου πρόεδρος


Ο Άρης Λαζαρίδης επανεκλέχθηκε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας για την επόμενη διετία, έπειτα από πρόταση του Δημάρχου Βέροιας, Κώστα Βοργιαζίδη, ενώ και επανεκλέχθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου, Δημήτρης Πυρινός και Μιχάλης Σουμελίδης, έπειτα από σχετικές προτάσεις των επικεφαλής τους. 

Στην ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 9 Ιανουαρίου 2022 και στην οποία προήδρευσε αρχικά ο πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Τσιφλίδης, ήταν παρόντες 36 δημοτικοί σύμβουλοι, ωστόσο οι δύο απείχαν από την εκλογή των μελών του προεδρείου. 


Για την εκλογή προέδρου, ο Άρης Λαζαρίδης (φώτο πάνω), ως μοναδική πρόταση από την πλειοψηφούσα παράταξη που διατηρεί το δικαίωμα εκλογής προέδρου, έλαβε 26 ψήφους και βρέθηκαν 8 λευκά.

Ακολούθησε η διαδικασία εκλογής αντιπροέδρου, από την 2η σε ψήφους παράταξη που είναι αυτή της Γεωργίας Μπατσαρά, από την οποία εκλέχθηκε και πάλι ο Δημήτρης Πυρινός (27 υπέρ, 6 λευκά, 1 άκυρο). 

Τέλος, στη θέση του Γραμματέα του Σώματος επανεκλέχθηκε ο Μιχάλης Σουμελίδης από την παράταξη Παύλου Παυλίδη (3η σε σειρά εκλογής), με 28 ψήφους υπέρ και 6 λευκά.

Η διαδικασία συνεχίζεται για την εκλογή και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. 

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο