Ένας 23χρονος σεσημασμένος Αλβανός χούλιγκαν συνελήφθη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού - Κυκλοφορούσε ελεύθερος ενώ εκκρεμεί δίκη


Έναν 23χρονο Αλβανό που διέμενε στην χώρα με προσωρινή άδεια και με εμπλοκή σε παρόμοια υπόθεση το 2019 συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού μετά από ενέδρα στην Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (31/1/2022).

Σεσημασμένος Αλβανός ο δράστης 

Οι αρχές προχώρησαν από χθες (1/2/2022) σε στοχευμένες προσαγωγές μετά από τα ευρήματα και τις πληροφορίες που είχαν στην κατοχή τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ράδιο Θεσσαλονίκη οι αρχές είχαν στρέψει το βλέμμα τους σε έναν σεσημασμένο νεαρό αλβανικής καταγωγής.

Φέρεται να τον «κάρφωσε» το ΙΧ του, το λευκό Citroen C3 το οποίο εθεάθη από την πρώτη στιγμή στο σημείο της δολοφονίας.

Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν άνδρα 22 χρονών, με άδεια προσωρινής διαμονής στη χώρα.

Φέρεται να ήταν συνδεσμίτης στον ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 στην Παλαιών Πατρών Γερμανού, όπου νωρίτερα έγινε έφοδος της αστυνομίας.

Έχει απασχολήσει τις αρχές, εκκρεμεί δίκη του για παρόμοια υπόθεση τον Δεκέμβρη του 2019. Kατηγορείται ότι τότε μαζί με άλλα άτομα είχε μαχαιρώσει ένα άτομο το οποίο τραυμαρισμένο είχε μεταφερθεί στο Παπαγεωργίου.

Τότε, είχε σχηματιστεί μόνο δικογραφία εις βάρος του, χωρίς να έχει συλληφθεί. Στην συνέχεια, η δικογραφία διαβιβάστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου και από εκεί διαβιβάστηκε στο Τμήμα Αθλητικής Βίας.

Ο 22χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη (3/2/2022), στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Με πληροφορίες από thessnews.gr
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο