Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί στην τουριστική ανάπτυξη της Βέροιας


Η Βέροια κάνει φιλότιμες προσπάθειες για την ανάπτυξη του Τουρισμού της και αυτό μόνο ωφέλεια έχει για την περιοχή. Είτε σε επίπεδο Δήμου, με την δραστήρια αντιδημαρχία Τουρισμού, είτε μεμονωμένοι επαγγελματίες, ακόμα και ιδιώτες, προσφέρουν αγαθές υπηρεσίες προς αυτή την κατεύθυνση. 

Θα πρέπει όμως - πέρα από τους καθ' ύλην αρμόδιους - να το πάρουμε απόφαση ως κάτοικοι αυτού του τόπου ότι δεν αρκεί μόνο να φέρνουμε τουρίστες. Πρέπει διαρκώς, ασταμάτητα και σχολαστικά να τον έχουμε στο νου μας αυτόν τον στόχο και να πράττουμε αναλόγως. 

Καλοσυντηρημένοι δρόμοι και εγκαταστάσεις, καθαριότητα, πινακίδες, ευγένεια, φιλοξενία, είναι μερικά από βασικά που πρέπει όλοι να έχουν ως πρώτη προτεραιότητα. 

Για να μην βλέπουν ποτέ οι επισκέπτες μας μικρά ή μεγάλα "στραβά" της περιοχής και να έχουν μόνο ωραίες εικόνες να θυμούνται.

Γίνονται να είναι όλα αψεγάδιαστα; Όχι, σίγουρα κάτι θα υπάρχει. Αλλά αν περνώντας από ένα σημείο προβληματικό το καταγράφουμε και ενημερώνουμε σχετικά (ή αν είμαστε αρμόδιοι το επιλύουμε), τότε τα "ψεγάδια" θα είναι σαφώς λιγότερα. 

Παράδειγμα οι φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης. Είναι παραποτάμια του Αλιάκμονα, στο φράγμα. Ήταν μαζί με τουρίστρια από χώρα μακρινή. Και όσο να πεις, αισθάνθηκε άβολα με την εικόνα. 

Τώρα που δημοσιοποιείται το θέμα όποιος το δει πρώτος από τους τοπικούς άρχοντες και υπαλλήλους ας σπεύσει να δώσει ή να επιδιώξει λύση μέσω του αρμόδιου τμήματος (Π.Ε. Ημαθίας, Δ. Βέροιας ή ΔΕΗ). 

Διότι, όπως συνηθίζουμε να λέμε "οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά". Ας την κάνουμε την διαφορά όλοι μαζί!
 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο