Δ. Νάουσας: Συνάντηση - ενημέρωση με θέμα «Κοινή Αγροτική Πολιτική και συνέργειες μεταξύ του πρωτογενούς τομέα και των ΟΤΑ»


Ο Δήμος Νάουσας διοργανώνει την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, συνάντηση – ενημέρωση, με θέμα την εξειδίκευση των προτεραιοτήτων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και των συνεργειών, που μπορεί να αναπτυχθούν μεταξύ των ΟΤΑ και του πρωτογενούς τομέα.

Στην ενημερωτική συνάντηση θα εξειδικευτούν έννοιες που αφορούν την «Γεωργία Ακριβείας», τον ρόλο του Δημοσίου Τομέα στην εφαρμογή της, το χρηματοδοτικό πλαίσιο των υποστηριζόμενων συνεργειών, καθώς και την ιδιωτική πρωτοβουλία, τον Συνεργατισμό και την μόχλευση πόρων, με στόχο την αύξηση της υπεραξίας και την ενίσχυσης του εισοδήματος των αγροτών.        

Η ενημερωτική συνάντηση, που απευθύνεται σε παραγωγούς, συνεταιριστικούς φορείς και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα ΕΡΙΑ στον Πολυχώρο Πολιτισμού “Χρήστος Λαναράς” – Κέντρο Βιομηχανικής Κληρονομιάς Νάουσας, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων προστασίας. Έναρξη εκδήλωσης: 18:00.  
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο