Εκλογές για την ανάδειξη Ομάδας Συντονισμού στην Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας


ΔΤ: Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας (ΕΠΠΒ) καλεί τα μέλη της, και όλους που υπήρξαμε Πρόσκοποι, Λυκόπουλα, Ανιχνευτές, Οδηγοί*, μέλη Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης, που ζήσαμε στιγμές μαγικές, παίξαμε, γελάσαμε, τραγουδήσαμε, μαλώσαμε, ταξιδέψαμε, περιπλανηθήκαμε, εξερευνήσαμε, και είμαστε πάνω από 20 χρονών, να απογραφούμε ως μέλη και να συμμετέχουμε στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας Ομάδας Συντονισμού (ΟΣ) της ΕΠΠΒ.

Η κάλπη θα βρίσκεται στα γραφεία της Ένωσης, στην οδό Μάρκου  Μπότσαρη 77, απέναντι από την ταβέρνα «Σκαλοπάτια», το Σάββατο 26-2-2022, από τις 17:00 έως τις 19:00.

Δικαίωμα ψήφου για την ανάδειξη της ΟΣ έχουν όσοι είναι απογεγραμμένοι ήδη στην Ένωση και όσοι απογραφούν επί τόπου. Το κόστος της απογραφής και ετήσιας συνδρομής για είναι 35€

Δικαίωμα υποψηφιότητας για την εκλογή στην ΟΣ έχουν όσοι είναι μέλη της ΕΠΠΒ πάνω από έξι μήνες. Τα μέλη της ΟΣ είναι ο αρχηγός, ο υπαρχηγός δραστηριοτήτων και ο υπαρχηγός οικονομικών.

Υποψηφιότητες για εκλογή στην ΟΣ και για συμμετοχή στην εφορευτική επιτροπή υποβάλλονται δια ζώσης ή στα τηλέφωνα: 6944475189 Νίκος Ουσουλτζόγλου, 6932603050 Κωνσταντίνος Οικονομίδης, 6987170785 Σωτήρης Τσέλιος, ή στο email της ΕΠΠΒ: eppverias@gmail.com, μέχρι την Πέμπτη 24/2/2022.

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών δεν θα γίνει ολομέλεια και οι απολογισμοί δραστηριοτήτων και οικονομικής διαχείρισης θα βρίσκονται σε έντυπα.

* Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων είναι συνιδρυτικό μέλος της «Παγκόσμιας Προσκοπικής και Οδηγικής Φιλίας» (International Scout and Guide Fellowship (ISGF) και η ΕΠΠΒ συμμετέχει σε  αυτήν.·       

Από την Ομάδα Συντονισμού της ΕΠΠΒ
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο