Φρ. Καρασαρλίδου για Βεσυρόπουλο και ΝΔ: Πανηγυρίζουν για τη μείωση κατά 90 ευρώ/χρόνο όταν όλα γύρω καταρρέουν


Σχόλιο της πρ. βουλευτή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Φρόσως Καρασαρλίδου στα social media:

‼ Πανηγυρίζει ο κ. Βεσυρόπουλος για τη μείωση 90 ευρώ/χρόνο στον ΕΝΦΙΑ.

Είναι πια ολοφάνερο ότι τα στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν, πολύ μακριά από την καθημερινότητα των πολιτών. Ενώ όλα γύρω τους καταρρέουν και ο κόσμος στενάζει, αυτοί συνεχίζουν να διατείνονται ότι όλα βαίνουν καλώς. 

Σε μια εικονική πραγματικότητα ζουν και οι Ημαθιώτες βουλευτές, με πρώτο τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο, ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ υποκρισίας μιλώντας την Παρασκευή (4/2) σε τοπικό ραδιόφωνο της Βέροιας, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του στα τοπικά ΜΜΕ της Ημαθίας. 

Στη συνέντευξή του ο κ. Βεσυρόπουλος φρόντισε να πανηγυρίσει για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ περί τα 90 ευρώ το χρόνο, αραδιάζοντας ένα ένα τα χωριά της Ημαθίας που θα τους μειωθεί κατά περίπου 28% ο ΕΝΦΙΑ. Έκανε, όμως, πως δεν καταλάβαινε όταν τον ρώτησαν για τις δραματικές αυξήσεις στα καύσιμα, το πετρέλαιο θέρμανσης, την ηλεκτρική ενέργεια.

Θεωρεί προφανώς ο κ. Βεσυρόπουλος και η Κυβέρνηση της ΝΔ, ότι τα 90 ευρώ το χρόνο που θα γλιτώσει από τον ΕΝΦΙΑ ο κάτοικος της Ημαθίας είναι πολύ σημαντικότερο ποσό από τα 200 και 300 ευρώ το μήνα που καλείται να πληρώσει για να ζεσταθεί και να μην του κόψουν το ρεύμα. 

❓Αλλά πώς να αντιληφθεί την ακραία φτώχεια που βιώνουν οι πολίτες μια Κυβέρνηση, υπουργός της οποίας θεωρεί ότι  η κατοχή και οδήγηση αυτοκινήτου είναι απόδειξη πλούτου; Έχει χαθεί κάθε ίχνος λογικής.

❓Πόση ξεδιάντροπη επικοινωνιακή πολιτική να αντέξουν πια οι πολίτες; Και, τελικά, πως θα βγει ο χειμώνας; Με φθηνές επικοινωνιακές τακτικές και προεκλογική παροχολογία;
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο