Η Ν.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ. Ημαθίας για την επίσκεψη κλιμακίου του κόμματος στη Βέροια


ΔΤ από Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας: Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η προγραμματισμένη δράση του Κινήματος Αλλαγής στην Ημαθία για την ακρίβεια με την επίσκεψη του βουλευτή Κιλκίς Γ. Φραγγίδη και του Δντη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Θ. Γλαβίνα. 

Στη συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής τα μέλη του κλιμακίου ενημέρωσαν τα τοπικά στελέχη για τον οργανωτικό σχεδιασμό του Κινήματος και ανέλυσαν τις προτάσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Παράλληλα συναντήθηκαν με εκπροσώπους φορέων (Οικονομικό Επιμελητήριο, ΔΕΥΑΒ κ.α) με σκοπό την αλληλοενημέρωση για τα θέματα της ακρίβειας. 

Στη συνέχεια το κλιμάκιο, συνοδευόμενο από τον γραμματέα της Ν.Ε. Κ. Ασλάνογλου και τα μέλη της Ν.Ε. Ολυμπία Αποστόλου, Νίκο Μπρουσκέλη και Μιχάλη Χασιώτη  επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Ημαθίας και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Κ. Μπίκα στον οποίο και παρουσίασαν τις θέσεις του Κινήματος για την ακρίβεια και την επιχειρηματικότητα. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου εξέφρασε την αγωνία του για τις εξελίξεις, αλλά και τα προβλήματα που δημιουργεί η ακρίβεια στο σύνολο της κοινωνίας. 

Το κλιμάκιο των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής ολοκλήρωσε την παρουσία του στη Βέροια με περιοδεία στην αγορά της πόλης, μοίρασμα του σχετικού φυλλαδίου με τις προτάσεις του Κινήματος και συνάντηση με την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Α. Τσιπουρίδου, όπου επίσης ανταλλάχθηκαν απόψεις για  την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά.

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο