Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Βέροια ενόψει του αγώνα "Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ"


Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην πόλη της Βέροιας, ανακοινώθηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, κατά την τέλεση του ποδοσφαιρικού αγώνα "Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ", την Τετάρτη 16-02-2022, Συγκεκριμένα:

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά  την διεξαγωγή του εν θέματι ποδοσφαιρικού αγώνα την Τετάρτη 16-02-2022.  

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Α. Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων,  στην οδό Σταδίου από τη συμβολή της με την οδό Παυσανίου έως τη συμβολή της με  την οδό Ζωναρά, εκατέρωθεν της οδού, την Τετάρτη 16-02-2022 και κατά τις ώρες  12:30΄ - 18:00΄. 

Α. Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με ευθύνη και  μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας.  

Β. Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα ασθενοφόρα, τα οχήματα της  Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και γενικώς οχήματα  έκτακτης ανάγκης.  
 
Οι παραβάτες της απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις  διατάξεις των άρθρων 4, 5, 52, 103, 104 και 105 Ν.2696/99 (Α-57) «Περί Κυρώσεως  του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». 

Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει με την δημοσίευσή της, σύμφωνα με το αρθ.  109 του Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο σύμφωνα με το Άρθρο 4 του  Ν.3861/2010 και την τοποθέτηση της σχετικής σήμανσης, τα δε οριζόμενα από αυτή  μέτρα ισχύουν από την τοποθέτηση των σχετικών πινακίδων σήμανσης, εκτός εάν κατά  το χρόνο ισχύς των παραπάνω μέτρων, η κυκλοφορία ρυθμίζεται από τροχονόμους.  
   
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο