"Κωλόπαιδο, αλήτη, δολοφόνε" φώναζαν έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης στον 23χρονο Αλβανό χούλιγκαν (βίντεο)


Με ύβρεις "υποδέχτηκαν" συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης τον 23χρονο σεσημασμένο Αλβανό χούλιγκαν, που φέρεται να συμμετείχε μαζί με άλλα μέλη της χουλιγκανικής - εγκληματικής τους συμμορίας στην άνανδρη δολοφονία του άτυχου 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Πιο συγκεκριμένα, ο 23χρονος που συνελήφθη ως ένας από τους δράστες της δολοφονίας, έφτασε στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης γύρω στις 9.30 το πρωί της Πέμπτης (3/2/2022) με χειροπέδες στα χέρια, αλεξίσφαιρο γιλέκο, σκούφο, μάσκα για τον κορωνοϊό και το κεφάλι σκυμμένο, και μπήκε στο γραφείο του εισαγγελέα.
 
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία με δόλο, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, συμπλοκή με επακόλουθο τον θάνατο, όπως επίσης για παραβάσεις των Νόμων περί Όπλων και Αθλητισμού.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του ενός εκ των δύο οχημάτων που εθεάθησαν να εγκαταλείπουν το σημείο της φονικής επίθεσης, ενώ στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και ίχνη αίματος τα οποία ερευνώνται. 
 
 
Πληροφορίες από thessnews.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο