Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Βέροιας (19/2)


Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης σε κεντρικές οδούς της Βέροιας, συγκεκριμένα: 

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, στην εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εργασιών μεταφοράς οικοσκευών, αποφασίζουμε:

Α. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων, το Σάββατο 19-02-2022 και κατά τις ώρες από 15:00΄ έως και τις 16:30΄

- στην οδό Μ. Αλεξάνδρου από την συμβολή της με την οδό Κωτουνίου έως την συμβολή της με την οδό Π. Μελά,

- στην οδό Λακωνίας, από την συμβολή της με την οδό Αντωνιάδη έως την συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου.  

Β. Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων, όπου αυτή  επιτρέπεται, επί της Λ. Ανοίξεως, από την συμβολή της με την οδό Καστανιάς και για δεκαπέντε (15) μέτρα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς έξοδο πόλης το Σάββατο 19-02-2022 και κατά τις ώρες από 13:30΄ έως και τις 15:00΄.  

Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών. Από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν επηρεάζονται οι υπηρεσίες οδικής μαζικής μεταφοράς. Τα μέτρα που θα λαμβάνονται θα ισχύουν από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων σήμανσης.  

Από τις παραπάνω απαγορεύσεις, εξαιρούνται:
-Το υπ’ αριθ. ΜΕΙ 146046 ανυψωτικό όχημα και το υπ’ αριθ. ΝΧΑ 9629 φορτηγό όχημα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την ανωτέρω εργασία.

-Τα ασθενοφόρα, τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και γενικώς οχήματα έκτακτης ανάγκης, η διέλευση των οποίων θα  επιτρέπεται, σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης και εφόσον αυτό απαιτηθεί από τις  επικρατούσες συνθήκες.  
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο