Με 2 δικογραφίες στη δικαιοσύνη ο 23χρονος χούλιγκαν Αυξέντιος Circau - Εξιτήριο για τους φίλους του Άλκη


Δύο δικογραφίες σχηματίστηκαν σε βάρος του 23χρονου Αλβανού χούλιγκαν Αυξέντιου Circau που συνελήφθη ως ένας από τους δράστες της άνανδρης δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, η πρώτη για την υπόθεση της δολοφονίας και η δεύτερη για τα ευρήματα σε σύνδεσμο - γιάφκα στην οδό Π. Πατρών Γερμανού. 

Ο εισαγγελέας διαχώρισε τις δικογραφίες και εκτός από την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, τον παρέπεμψε να δικαστεί και στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για λειτουργία λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια, κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη, κατοχή κροτίδων, παράνομη οπλοκατοχή και αποδοχή προϊόντων εγκλημάτων.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για τις κατηγορίες, ενώ αποφάσισε η ποινή να μην ανασταλεί, και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 4  ετών και 3 μηνών καθώς και χρηματική ποινή 2.200 ευρώ, ενώ με την ίδια ποινή απαγορεύεται ο 23χρονος χούλιγκαν Αυξέντιος Circau για πέντε χρόνια να παρακολουθήσει οποιαδήποτε αθλητική εκδήλωση, ενώ στους αγώνες του ΠΑΟΚ υποχρεούται να παραμένει στο αστυνομικό τμήμα δύο ώρες πριν και μετά από κάθε αγώνα. Αν είναι έξω, φυσικά, και δεν καταδικαστεί σε ισόβια για την δολοφονία του Άλκη...

Για την βασική - και σοβαρότερη δικογραφία με την ανθρωποκτονία - θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή την Δευτέρα (7/2/2022) για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας από δόλο κατά συρροή τετελεσμένη και συναυτουργία, αδίκημα για το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπος με προφυλάκιση.

Πληροφορίες για ταυτοποίηση άλλων δύο δραστών

Σφίγγει ο κλοιός για τους δολοφόνους του 19χρονου Άλκη. Πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη ότι οι αρχές είναι κοντά στην ταυτοποίηση άλλων δυο δραστών, από φωτογραφίες που βρέθηκαν στον σύνδεσμο της Θύρας 4 στην Παλαιών Πατρών Γερμανού και το οπτικό υλικό των καμερών της περιοχής.

Στο μικροσκόπιο των αρχών το κινητό και ο υπολογιστής του. Κλειδί οι κλήσεις και τα μηνύματα πριν και μετά την φονική επίθεση. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια τα ίχνη αίματος που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του 23χρονου.

Εξιτήριο για τους 2 φίλους του Άλκη

Εν τω μεταξύ, εξέρχονται από το νοσοκομείο με ιατρικές οδηγίες οι δύο φίλοι του 19χρονου Αλκιβιάδη (Άλκη) Καμπανού μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η κατάσταση της υγείας τους είναι πλέον σταθερή και οι δύο νεαροί δε διατρέχουν κίνδυνο. 

Τα δύο παιδιά έφεραν τραυματισμούς από μαχαιριές και χτυπήματα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τους δύο τραυματισμένους στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» κατά την ημέρα της γενικής εφημερίας την 01/02/2022 και εισήχθησαν στη Δ΄ Χειρουργική Κλινική Α.Π.Θ.

Πληροφορίες από voria.gr και rthess.gr
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο