Νεκρός 19χρονος κάτοικος Βέροιας από "χουλιγκάνικη" μαχαιριά στη Θεσσαλονίκη - Την Τετάρτη (2/2) η κηδεία του


Σοκ στο πανελλήνιο προκαλεί η τραγική είδηση της δολοφονίας ενός 19χρονου (18 ετών σύμφωνα με το αγγελτήριο της κηδείας του) κοντά στο γήπεδο του Άρη, στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης, έπειτα από συμπλοκή με άλλα άτομα, κατά την οποία τραυματίστηκαν ακόμη δύο νεαροί. 

Ο 19χρονος ονομαζόταν Αλκιβιάδης Καμπανός και ζούσε τα τελευταία χρόνια στην Βέροια, ενώ νωρίτερα ζούσε στο Φάληρο Θεσσαλονίκης και είχε διατηρήσει φιλικές σχέσεις με άτομα στην περιοχή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν οπαδός του Άρη, χωρίς όμως να είναι στην πρώτη γραμμή ή οργανωμένος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr ο πατέρας του άτυχου 19χρονου είναι απόστρατος αξιωματικός και η μητέρα εν ενεργεία εκπαιδευτικός σε δημοτικό σχολείο της Βέροιας. 

Η κηδεία του αδικοχαμένου Αλκιβιάδη θα γίνει την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022, στο Ναό Αγ. Αθανασίου (Κοιμητήρια) Βέροιας. 


Στην επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται:

«Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (01-02-2022) στην περιοχή Χαριλάου σε υπαίθριο χώρο, έπειτα από επίθεση άγνωστων ατόμων τραυματίστηκε θανάσιμα 19χρονος ημεδαπός.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ομάδα ατόμων προσέγγισε παρέα νεαρών και έπειτα από ερώτηση σχετικά με την αθλητική ομάδα που υποστηρίζουν, εξαπέλυσαν εναντίον τους επίθεση με αιχμηρά αντικείμενα και θλώντα όργανα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 19χρονο και δύο (2) ακόμη άτομα και τους μετέφεραν σε νοσοκομείο της πόλης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του πρώτου.

Πραγματοποιήθηκαν δεκαπέντε (15) προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων ένας 27χρονος ημεδαπός συνελήφθη για κατοχή ναυτικού πυρσού.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».
 

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο