Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο "Εν Σώματι Υγιεί" με τριετή θητεία


Δ.Τ.: Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Σωματείου Προσαρμοσμένου Αθλητισμού «Εν Σώματι Υγιεί». Προηγήθηκε το Σάββατο 26/02 η 7η Γενική Απολογιστική Συνέλευση. 

Τόσο η Γ.Σ., όσο και οι εκλογές διεξήχθησαν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, όπως ορίζει πλέον η κείμενη νομοθεσία και το Καταστατικό του Σωματείου. 

Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης χαιρέτησε με βιντεοσκοπημένο μήνυμα η Πρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ -της οποίας το "Εν Σώματι Υγιεί' είναι μέλος- κ. Καρυοφύλλη Ιωάννα. Την εκλογική διαδικασία επόπτευε ο κ. Πασσάς Παναγιώτης, Δικηγόρος του Πρωτοδικείου Βέροιας, διορισμένος από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας. Αξιοσημείωτο είναι ότι η συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες, άγγιξε το 94%.

Τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022, τα πλειοψηφήσαντα στις εκλογές μέλη συνεδρίασαν για τον καταμερισμό των αξιωμάτων στο Δ.Σ. στο οποίο παραμένει Πρόεδρος για δεύτερη συνεχή θητεία η κ. Γούσια Ευαγγελία. 

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του "Εν Σώματι Υγιεί" για την τριετία 2022-2024

Πρόεδρος: Γούσια Ευαγγελία, Εκπαιδευτικός Α’ Βάθμιας Εκπ/σης
Αντιπρόεδρος: Κοντονή Μαρία, Πτυχιούχος Φ.Α./Ελεύθερη Επαγγελματίας 
Γεν. Γραμματέας: Γκανέτσιος Δημήτριος, Ασφαλιστής
Ταμίας: Γιαγκιτζόγλου Λάζαρος, Πωλητής Λαϊκών Αγορών
Έφορος Αθλητισμού: Μπόλης Ιωάννης, Οδοντίατρος
Αναπληρωματικό Μέλος: Καραϊωσήφ Ηλίας, Αξιωματικός Ε.Σ. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια