Νικηφόρο σερί της Βέροιας: Κέρδισε με 1-2 τον Αλμωπό στην Αριδαία


Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Βέροιας από την Αριδαία, κόντρα στον τοπικό Αλμωπό, το απόγευμα του Σαββάτου (12/2/2022). Με σκορ 1-2 σημείωσε την 6η συνεχόμενη νίκη της και πήρε άλλους τρεις πόντους κα παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Η Βέροια ήταν καλύτερη, προηγήθηκε με 0-2 και παρά το γκολ που δέχθηκε στην συνέχεια, συντήρησε το προβάδισμά της χωρίς να κινδυνεύσει.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια χωρίς να κινδυνεύσει από τον αντίπαλό της, πήρε προβάδισμα και το διατήρησε εύκολα έως την ανάπαυλα.

Στο πρώτο 25λεπτο το ματς ήταν μοιρασμένο και χωρίς φάσεις στις δυο περιοχές. Η καλύτερη στιγμή του Αλμωπού ήταν ένα σουτ του Πέττα στο 6’ από το ύψος της περιοχής που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Από την πλευρά της η Βέροια σε αυτό το διάστημα, είδε την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι του Παϊτέρη στο 17’ όταν μετά από σέντρα του Φοφανά, ο Αδαμίδης απόκρουσε απρόσεχτα και παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Μετά το 25’, η Βέροια πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης και έγινε πιο απειλητική. Στο 29’ μετά από σέντρα του Μούργου, η μπάλα έφτασε στον Πασά στην μικρή περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή αμυντικός του Αλμωπού έβαλε την κόντρα και παραχώρησε κόρνερ.

Στο 31’ η Βέροια άνοιξε το σκορ. Μετά από σουτ του Μπλέτσα, η μπάλα χτύπησε στον Σουλιώτη και ο Γιακουμάκης με ανάποδο ψαλίδι μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1.

Στο 34’ η Βέροια είχε άλλη μια καλή ευκαιρία. Ο Πεταυράκης έκανε ένα δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Αλμωπού αλλά ο Παϊτέρης απόκρουσε δύσκολα.

Στο δεύτερο μέρος, πριν οι παίκτες των δυο ομάδων «ξεδιπλώσουν» το ταλέντο τους, η Βέροια σημείωσε και δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 52’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, όταν μετά από σέντρα του Γιακουμάκη, η μπάλα χτύπησε στο απλωμένο χέρι του Σουλιώτη. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Πασάς.

Στο 65’ ο Αλμωπός μπήκε ξανά στο ματς. Ο Γιαλαμούδης πάσαρε με το κεφάλι στον Ρόβα, ο τελευταίος γύρισε το κορμί του και με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 1-2.

Στο τελευταίο 25λεπτο ο Αλμωπός προσπάθησε φλύαρα και ανορθόδοξα να πλησιάσει την περιοχή του Βελλίδη αλλά η Βέροια ήταν αποτελεσματική ανασταλτικά. Επιθετικά η "Βασίλισσα" παρότι υπήρχαν ελεύθεροι χώροι, δεν κατάφερε οργανωμένα να δημιουργήσει απειλή και να φτάσει σε τρίτο γκολ.

Στο 76' ο Σουλιώτης τράβηξε και έριξε κάτω τον Γιακουμάκη, μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής λανθασμένα δεν σφύριξε πέναλτι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πουλικίδης (Κουβαλάκης, Ζήρδας)

ΑΛΜΠΩΠΟΣ: Παϊτέρης, Γιαλαμούδης (75’ Πρίκας), Παρασκευάς, Σέχου, Σουλιώτης, Κέρθι (75’ Μπακούτσης), Αδαμίδης, Ζαχαρός, Ρίβας (84’ Καράμπελας), Πέττας, Ρόβας.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μουχάλης (88’ Δημόπουλος), Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μπλέτσας (63’ Κάτσε), Γαβριηλίδης, Μούργος (85’ Πόζογλου), Γιακουμάκης (88’ Παπαχρήστος), Φοφανά (63’ Κουάτεγκ), Πασάς.

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο