Ο Κ. Μητσοτάκης "ξήλωσε" τον Υπ. Αγρ. Ανάπτυξης Σπ. Λιβανό μετά τα "χαριεντίσματα" για τις πυρκαγιές του 2007 (βίντεο)


Εκτός κυβέρνησης τέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 7 Φεβρουαρίου 2022 ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον - πρώην πλέον - Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό και του ζήτησε εξηγήσεις για την αντίδρασή του στην αναφορά του Δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα για τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007 και τον τρόπο με τον οποίο κέρδισε στις τότε εκλογές η ΝΔ, ότι δηλαδή η "ΝΔ γύρισε το παιχνίδι" επειδή μοίρασε χρήματα... "Κατεβήκαμε στην Ηλεία κρατώντας τσάντες και τους αποζημιώναμε όλους", είπε μεταξύ άλλων ο κ. Δούκας, με τον πρώην Υπουργό να υπερθεματίζει, γελώντας και αναφέροντας ότι "για αυτό έμεινε στην ιστορία"! 

Δείτε το βίντεο που "έκαψε" τον Σπήλιο Λιβανό:


Ο Υπουργός παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε να έχει αντιδράσει διαφορετικά και έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Πρωθυπουργού, η οποία έγινε αποδεκτή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες και θα ορκιστεί το συντομότερο δυνατό.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο