Παραδόθηκε ένας από τους δύο καταζητούμενους για την δολοφονία του Άλκη


Παραδόθηκε στις αρχές την Τρίτη (8/2/2022) ο ένας από τους δυο καταζητούμενους για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη την 1η Φεβρουαρίου.

Ο 25χρονος Έλληνας ο οποίος ήταν μέλος σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα παραδόθηκε σε αστυνομικό τμήμα στη Θεσσαλονίκη. O «Αθηναίος» βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη όλες αυτές τις ημέρες και είχε κρυφτεί ενώ οι αρχές τον είχαν ταυτοποίησει και τον αναζητούσαν.

Πλέον 10 άτομα βρίσκονται ενώπιων των διωκτικών αρχών για τη δολοφονία του Άλκη ενώ το 11ο, ένας 20χρονος πιθανολογείται πως έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Τραυματισμένος από το μαχαίρι του φόνου ο δράστης του εγκλήματος
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ένας από τους συλληφθέντες, έχει τραύμα στο χέρι του, που όπως διαπιστώθηκε προήλθε από το μαχαίρι που κρατούσε και δολοφόνησε τον άτυχο Άλκη. Πρόκειται για έναν 22χρονο Αλβανό, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς την περασμένη Κυριακή, μαζί με άλλους 7 που πήραν μέρος στη φονική επίθεση και στη συνέχεια κρύβονταν.

Ο 22χρονος έχει τραυματιστεί από το μαχαίρι που χρησιμοποίησε στη δεξιά του παλάμη. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το τραύμα και όπως αναφέρουν αυτό προήλθε όταν κατά τη διάρκεια της επίθεσης του έφυγε για λίγο από τα χέρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Δυστυχώς το έπιασε ξανά και αποτελείωσε τον 19χρονο Άλκη.

Ο ίδιος για την ώρα αρνείται πως είναι ο δολοφόνος του Άλκη. Δεν μπορεί όμως να εξηγήσει πειστικά, πως προήλθε το τραύμα στην παλάμη του. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση και τον ανέκριναν, θεωρούν πλέον πως έχουν στα χέρια τους, το στοιχείο κλειδί για τον δράστη της ανθρωποκτονίας. Τον φονιά που έδωσε στον αδικοχαμένο φοιτητή τη χαριστική βολή όταν ψυχορραγούσε από τα χτυπήματα που είχαν προηγηθεί.

Πηγή: newsit.gr
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο