ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας: Επίσκεψη και διανομή ενημερωτικού υλικού σε δομές Υγείας


Δ.Τ.: Επίσκεψη των βουλευτών Άγγελου Τόλκα , Δώρας Αυγέρη και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Ημαθίας στο κέντρο υγείας Αλεξάνδρειας και Βέροιας, στο νοσοκομείο Βέροιας και στο κέντρο συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών δήμου Βέροιας για διανομή ενημερωτικού υλικού και συζήτηση με τους εργαζόμενους.

“Εργαζόμαστε σε συνθήκες αναξιοπρέπειας” μεταφέρουν οι εργαζόμενοι και είμαστε αντιμέτωποι με ένα κύμα φυγής τους απο το Ε.Σ.Υ και σε συνδυασμό με την τιμωρητική επιλογή της κυβέρνησης της υποχρεωτικής αργίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών το δημόσιο σύστημα υγείας αποδυναμώνεται συνεχώς καθιστώντας την παροχή υπηρεσιών στον λαό μη εφικτή. 


Να δοθούν άμεσα ισχυρά κίνητρα (οικονομικά-εργασιακά-εκπαιδευτικά) στο ιατρικό προσωπικό που ήδη υπηρετεί, για να παραμείνει στο σύστημα και να ανακοπεί η τάση παραιτήσεων και φυγής προς τον ιδιωτικό τομέα ή το εξωτερικό. Αυτό είναι επείγουσα ανάγκη. Με άλλα λόγια, χρειάζεται μια νέα στρατηγική ενδυνάμωσης του ΕΣΥ και των ανθρώπων του, την οποία η κυβέρνηση δεν υιοθετεί επειδή δεν πιστεύει στο Δημόσιο Σύστημα αλλά στην ιδιωτική αγορά.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο