Συλλογή τροφίμων από τους Αεροπροσκόπους της Βέροιας


Δ.Τ. από τους Αεροπροσκόπους της Βέροιας: Με αφορμή τα γενέθλια του ιδρυτή του Προσκοπισμού Baden Powell 22 Φεβρουαρίου, κάθε χρόνο αυτή τη μέρα Πρόσκοποι σε κάθε άκρη της γης οργανώνουν δράσεις εμπνευσμένες από τις σκέψεις και τα αποφθέγματά του, την επονομαζόμενη και ως «Ημέρα Σκέψης και Φιλίας».

Στην πόλη μας το 2ο Σύστημα Αεροπροσκόπων το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, λυκόπουλα και πρόσκοποι με την συνδρομή των ενήλικων μελών οργάνωσαν συλλογή τροφίμων  για φορείς-ιδρύματα κοινωνικής πρόνοιας της πόλης μας. Μολονότι οι πολίτες βάλλονται από την ακρίβεια και την οικονομική δυσχέρεια έδειξαν την ανθρωπιά τους και σκέφτηκαν τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε τις διευθύνσεις των s/m Discount και Μασούτης που μας φιλοξένησαν καθώς και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην δράση προσφοράς για τον συνάνθρωπο.

  
Σε έναν κόσμο που αντιμετωπίζει προκλήσεις όπως οι συγκρούσεις, η φτώχεια, η αλλαγή του κλίματος και η ανισότητα των φύλων, ο Προσκοπισμός συνεχίζει να αποτελεί ένα εποικοδομητικό αντίβαρο, ενδυναμώνοντας τους νέους να συμβάλλουν ενεργά στην εξεύρεση λύσεων σε αυτές τις παγκόσμιες προκλήσεις, δρώντας τοπικά.

Θα μας βρείτε: 2ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Βέροιας Ίωνος 10

Αρχηγός Συστήματος: Αργυρώ Πιστοφίδου 6951787937
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο