Συλλογή τροφίμων από το 3ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Βέροιας με αφορμή την Ημέρα Σκέψης και Φιλίας


ΔΤ από 3ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Βέροιας: Με αφορμή τους εορτασμούς της Ημέρας Σκέψης και Φιλίας, τα μέλη του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βέροιας, βρεθήκαμε στα σουπερμάρκετ Γαλαξίας και My Market , για την ετήσια συλλογή τροφίμων.

Αυτή η μέρα, γιορτάζεται κάθε χρόνο από το 1926 στις 22 Φεβρουαρίου, σε ανάμνηση της γέννησης του ιδρυτή του Προσκοπισμού Λόρδου Μπέϊντεν - Πάουελ (22/2/1857).

Είναι η μέρα που μας θυμίζει ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στη ζωή, εκτός από την αγάπη, τη φιλία και τη συναδέλφωση μεταξύ όλων των Προσκόπων για έναν καλύτερο κόσμο...

Ευχαριστούμε τους πολίτες της Βέροιας για την ανταπόκριση τους σε αυτή μας την προσπάθεια προσφοράς προς τα άτομα που έχουν ανάγκη.

Συνεχίζουμε την δέσμευσή μας προς τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και θυμόμαστε όλοι, ότι μπορούμε να βοηθάμε τον συνάνθρωπο μας, κάνοντας καλύτερο τον κόσμο μας. 
 
Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 112 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. 
 
Στόχος 2 Μηδενική Πείνα     
Στόχος 17 Συνεργασία για τους Στόχους 
 
Έσο έτοιμος 
Ο Αρχηγός του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βέροιας
Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο