Τα προ ημερήσιας διάταξης θέματα των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στο Δ.Σ. Βέροιας


Τα θέματα που έθεσαν στην προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου 2022 οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δ. Βέροιας. 


Παύλος Παυλίδης (Συνδημότες)

Η σπίλωση της προσωπικότητάς μου ενδεχομένως άλλαξε το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά η δικαιοσύνη με δικαίωσε και ευχαριστώ τους υποψηφίους του συνδυασμού μου που στάθηκαν δίπλα μου. Ο πρόεδρος της ΔΕΑΒ καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμηση (για εξύβριση απάντησε ο κ. Διαμάντης ότι καταδικάστηκε και θα πάει εφετείο) και επανέρχεται με νέα μήνυση σε βάρος μου διότι παρουσίασα δημόσια έγγραφα. 

Για τον βιολογικό καθαρισμό, από το 2018 και μετά ασχολήθηκε ο Δήμαρχος, αλλά ελέγχεται η περίοδος από το 2013 έως το 2018...  

Να τιμηθεί ο Γιώργος Χιονίδης για την μεγάλη δωρεά του στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας. 


Αντώνης Μαρκούλης (Προτεραιότητα στον Πολίτη)


Υπέρ βράβευσης Γιώργου Χιονίδη. 
 
Εκφράζουμε την οδύνη μας για την δολοφονία Καμπανού, πρόκειται για τυφλή οπαδική βία που τροφοδοτείται και από την στάση της πολιτείας, ευθύνη που βαραίνει και τον ΣΥΡΙΖΑ που είδε αυτοκριτικά το θέμα, αλλά φτάσαμε στο παράδοξο η σημερινή κυβέρνηση να νομοθετεί με βάση την ειδησεογραφία. 

Νομικοί σύμβουλοι Δήμου: Όταν ήρθε το θέμα να γίνει διεύθυνση νομικών συμβούλων υποθέσαμε ότι θα ήταν προς όφελος των δημοτών, αλλά στα 8 χρόνια δεν παρίστανται καν στις συνεδριάσεις. Πέρα από αυτό, θα πρέπει να δούμε με πόση αδιαφορία ή ανευθυνότητα διοργανώνουν "εκδρομές" στην Αθήνα για να πάνε να πάρουν ένα έγγραφο (παράδειγμα 1-3 Φεβρουάριου 2021 η Αρεστούλα Παπαστάμκου και ο Γιώργος Παπαστεργίου ήταν στην Αθήνα με έξοδα του Δήμου για διαφορετικές δουλειές, ενώ έγινε έγινε ανάθεση σε δικηγόρο Αθηνών στις 2/2/2021  για να παραστεί στη συζήτηση του κ. Παπαστεργίου κατά του Δήμου Βέροιας). 

Δημήτρης Τσανακτσίδης (Δικαίωμα για Νέα Βέροια)


Τραγικά τα κατάλοιπα της πανδημίας στην οικονομία. Τα άστοχα μέτρα της κυβέρνησης έφτασαν την οικονομία στον πάτο. Θα δούμε πολλά λουκέτα σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων. Ποιο το πλάνο του Δήμου να βοηθήσει τους δημότες; Ποιες οι ενέργειες στήριξης; Οι τοπικοί βουλευτές είναι εξαφανισμένοι, ο Δήμος είναι ο ενδιάμεσος. 

Υπογεννητικότητα. Πως θα βοηθήσουμε; Με άλλους λαούς ή με ενθάρρυνση νέων ζευγαριών; Άμεση στήριξη σε τρίτεκνων και πολύτεκνων, μέσω ΔΕΚΟ κλπ,


Γιώργος Μελιόπουλος (ΛΑΣ)


Οι ιμπεριαλιστικοί παροξυσμοί οδηγεί σε νέο κίνδυνο τους λαούς.

Ενεργειακό κόστος. Δεν έχουμε καμιά εμπιστοσύνη ότι θα διεκδικήσει η ΚΕΔΕ από την κυβέρνηση μέτρα για να μην περάσει το κόστος στους πολίτες. 
Ποια επιβάρυνση έχει ο Δήμος από το κόστος;

Να ενημερώσετε τους δημότες ποιες είναι οι εταιρίες που καταχρώνται τα δημοτικά τέλη. 

Συλλυπητήρια σε γονείς και οικείους Άλκη, που φέρνει προσκήνιο την οπαδική βία. Μόνο με την απεμπλοκή της επιχειρηματικής δράσης από τον αθλητισμό μπορεί να υπάρξει λύση. 

10-13 Ιανουαρίου 2022 στην Αγ. Βαρβάρα, σοβαρό πρόβλημα με θολό νερό. Δεν ήταν η πρώτη φορά (υπάρχει πρόβλημα στις πηγές του Τριποτάμου, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ). 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο