Το ΚΚΕ Ημαθίας για τις αγροτικές κινητοποιήσεις


Δ.Τ.: Η  Τ.Ο   Ημαθίας  του  ΚΚΕ  εκφράζει   την  συμπαράστασή  της  στον δίκαιο   αγώνα  των  βιοπαλαιστών  αγροτών  και κτηνοτρόφων   του  Νομού   μας  που  βρίσκονται  σε  κινητοποιήσεις.

Το υψηλό κόστος παραγωγής με τις αυξημένες τιμές  στο  ρεύμα , στο  πετρέλαιο  στα  αρδευτικά τέλη, στα αγροτικά εφόδια οδηγούν τους βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφους να μην μπορούν να καλύψουν τα έξοδά τους, να ζήσουν τις οικογένειές τους. Τους οδηγεί ουσιαστικά στο ξεκλήρισμα.

Ο αγώνας και τα αιτήματά  τους  αφορούν την επιβίωσή τους και σε καμιά περίπτωση  δεν καλύπτονται από τα μέτρα που πρόσφατα ανακοίνωσε η κυβέρνηση καθώς είναι επανάληψη ήδη εξαγγελθέντων μέτρων και δεν προσφέρουν καμιά ανακούφιση στα προβλήματά τους.

Τώρα πρέπει να δυναμώσει ο αγώνας, τώρα πρέπει να δυναμώσουν τα μπλόκα και οι κινητοποιήσεις των βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής. Καμιά αναμονή γιατί από υποσχέσεις και μεγάλα λόγια έχουν χορτάσει αυτά τα χρόνια. Μόνο όταν οι αγρότες βγήκαν στο δρόμο και διεκδίκησαν το δίκιο τους, είδαν «άσπρη μέρα», πήραν μια ανάσα.  

Ο αγώνας   τους  αφορά  όλους  τους εργαζόμενους και  τα λαϊκά  στρώματα , γιατί   τα προϊόντα  που  παράγουν  φτάνουν  πανάκριβα  στο ράφι   εξαιτίας  της   πολιτικής  που  εφαρμόζεται.

Οι βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφοι  του Νομού  μας  μας έχουν εμπειρία και γνωρίζουν πολύ καλά ότι το δίκιο τους θα κριθεί στα μπλόκα του αγώνα. Το ΚΚΕ στηρίζει τα αιτήματά τους και συμβάλλει με τις δυνάμεις του στον πανελλαδικό συντονισμό της πάλης τους. Οι εργατοϋπάλληλοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα έχουν συμφέρον να συμπαραταχθούν σε αυτόν τον αγώνα, να αντισταθούν στην πολιτική ΕΕ - κυβερνήσεων, που εντείνει την εκμετάλλευση και την καταλήστευση του μόχθου τους από το  κεφάλαιο.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο