Χιονοδρομικό 3-5 Πηγάδια - Επαναλειτουργεί μετά από δυο χρόνια


Με μερική λειτουργία ανοίγει την αυλαία του το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια του Δ. Νάουσας, για το ευρύ κοινό, το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα από την εταιρία «Ορεινός Τουρισμός ΙΚΕ Υπηρεσίες Χιονοδρομικού Κέντρου», που εκμίσθωσε το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια για τα επόμενα 23 χρόνια, μετά από πλειοδοτική διαδικασία του δήμου Νάουσας, ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Η βασική ομάδα έργου για την αναβάθμιση και εξέλιξη των 3-5 Πηγαδιών αποτελείται από έμπειρα στελέχη οι οποίοι, ο καθένας στον τομέα του, έχουν διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία και θα συμβάλουν ώστε το χιονοδρομικό κέντρο να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο θέρετρο 12μηνης λειτουργίας.

Η φετινή μερική λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σάββατο 12/2/2022 με τη λειτουργία των συρόμενων αναβατήρων Σ1, Σ2, Σ3 πάντα με βασικό γνώμονα την ασφάλεια των επισκεπτών. Παράλληλα θα λειτουργήσει και το Lift Bar στη βάση του αναβατήρα Σ2.

Με το τέλος της φετινής χειμερινής σεζόν θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες, για να επανέλθουν όλες οι εγκαταστάσεις των 3-5 Πηγαδιών σε πλήρη και αξιόπιστη 12μηνη λειτουργία."

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο