Δίαθλο - IBU Cup 7 & 8: Καλές εμφανίσεις των Αγγέλη, Τσουρέκα και Χαραλαμπίδου και 27η θέση στον κόσμο


Από την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ) ανακοινώθηκε ότι: Πετυχημένη ήταν η παρουσία των Ελλήνων χιονοδρόμων του διάθλου, του Απόστολου Αγγέλη, του Νικόλαου Τσουρέκα και της Κωνσταντίνας Χαραλαμπίδου, στους δύο τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος ΙΒU Cup, της περιόδου 2021-22, που έγιναν στο Λιζερχάιντ της Ελβετίας (IBU Cup 7) και στην Ριντάνα της Ιταλίας (IBU Cup 8).

Η Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου έκανε την καλύτερη της επίδοση τη φετινή χρονιά, με 239,48 βαθμούς IBU και κατετάγη 62η στον αγώνα 7,5χλμ. και εξασφάλισε την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου. 

Ο Νίκος Τσουρέκας κατέλαβε την 50η θέση στον αώνα 10χλμ, που είναι η καλύτερη του θέση στο συγκεκριμένο θεσμό και επιβεβαιώσε την αγωνιστική του εξέλιξη. 

Ο Αποστόλης Αγγέλης μπήκε δύο φορές στους 60 πρώτους για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο και έδειξε ότι βρίσκει τον καλό του εαυτό του. 

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι τα αποτελέσματα των αθλητών μας βελτίωσαν τη θέση της χώρας μας στην παγκόσμια κατάταξη. Είναι η πρώτη φορά που η χώρα μας καταλαμβάνει την 27η θέση.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο