Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι οστεοπόρωσης στον Άγιο Γεώργιο και στη Σφηκιά Ημαθίας (19-20/3)


ΔΤ από Κ.Υ. Βέροιας: Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας, το Κ.Υ. Βέροιας και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων διοργανώνουν σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση το διήμερο Σάββατο και Κυριακή 19 και 20 Μαρτίου 2022. 

Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της. Η δράση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας.

Οι εξετάσεις μέτρησης της οστεοπόρωσης θα γίνουν: 

Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 στον Άγιο Γεώργιο, ώρες 17:00-20:00, στο Π.Ι. Αγίου Γεωργίου υπό την ιατρική επίβλεψη της Γκουλιοπούλου Ερατώς, ορθοπαιδικού και του Ανάστου Κων/νου Γενικού Ιατρού. Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο της γραμματείας του Κ.Υ Βέροιας 2331022906.

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στην Σφηκιά ώρες 9:00-12:00 στο ΠΙ Σφηκιάς υπό την ιατρική επίβλεψη της Γκουλιοπούλου Ερατώς, ορθοπαιδικού και της Τσιφλίδου Αντωνίας Γενικής Ιατρού.

Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο της γραμματείας του Κ.Υ Βέροιας 2331022906.

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.

Στη δράση μπορούν να συμμετέχουν άτομα που είναι πλήρως εμβολιασμένα ή έχουν αρνητικό rapid test τελευταίου 24ώρου. Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο