Ευχαριστήριο προς το Δήμαρχο Βέροιας και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από το σύλλογο Μικρασιατών Ημαθίας


Δ.Τ. από το σύλλογο Μικρασιατών του Ν. Ημαθίας: Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΏΝ Ν.ΗΜΑΘΊΑΣ Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Βέροιας κ. Κων/τίνο Βοργιατζίδη και τα μέλη του Δημ. Συμβουλίου, όλων των παρατάξεων,  για την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση τους να κάνουν δεκτό το αίτημα μας και να παραχωρήσουν Δωρεάν στο Σύλλογο μας τον 2ον όροφο του διατηρητέου Αρχοντικού  της Βούλας Χατζίκου Κεντρικής 183.

Ως γνωστόν  το ισόγειο του κτιρίου έχει παραχωρηθεί πριν ένδεκα χρόνια το 2011 επί Δημαρχίας Χαρούλας Ουσουλτζόγλου!!

  • Η χρήση του ακινήτου γίνεται αποκλειστικά για πολιτιστικούς σκοπούς που έχει σχέση με την πόλη μας και την παράδοση της,ειδικότερα δε με την ανάδειξη του πολιτισμού των Προσφύγων της Ανατολής και των τρόπων συμβολής αυτών στην διαμόρφωση του σημερινού κοινωνικού γίγνεσθαι της Βέροιας και του Νομού μας!!
  • Η Δωρεάν αυτή παραχώρηση από την Δημοτική Αρχή είναι μια πράξη τιμής και αναγνώρισης της Πολιτιστικής δράσης του Ιστορικού Συλλόγου και της συμβολής του για την διατήρηση της Μνήμης των Προσφύγων προγόνων μας και των παραδόσεων τους.!!
  • Ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθούμε και θα πραγματοποιήσουμε τους στόχους αυτούς προς ωφέλεια του Νομού, της πόλης μας αλλά και του  Συλλόγου μας. Η συνδρομή όλων των μελών και φίλων είναι επιτακτική για την μεγιστοποίηση της επιτυχίας αυτής της προσπάθειας μας!!

Για να κάνουμε πράξη το σύνθημα της εποχής # ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ #
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο