EYOF 2022: 14η η Ελλάδα στο ομαδικό των αλπικών και 11η η Έλενα Αρβανιτίδου στην χιονοσανίδα


Δ.Τ. από την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων: Η Εθνική μας ομάδα χιονοδρομίας των αλπικών κατέκτησε την 14η θέση, στο ομαδικό παράλληλης τεχνικής κατάβασης, στους αγώνες EYOF Vuokatti 2022 – το Χειμερινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων, στο Βουακάτι της Φινλανδίας.  

Η Ελληνική 4άδα αποτελούμενη από τον Αστέρη Μπάκα, τον Δημήτρη Ασβεστά, την Μαρία-Νικολέτα Καλτσογιάννη και την Ευριδίκη Δημητρώφ, έκαναν την προσωπική τους υπέρβαση ολοκληρώνοντας με επιτυχία την συμμετοχή τους στην τελική φάση, του τελευταίου αγωνίσματος του προγράμματος των αλπικών,  πετυχαίνοντας την καλύτερη επίδοση στην ιστορία του θεσμού. 


Στους δρόμους αντοχής, η Νεφέλη Τίτα ήταν τελικά η μόνη που έλαβε μέρος στο αγώνισμα του σπριντ, τερματίζοντας στην 55η θέση με χρόνο 2:49,29. Ο Γιώργος Αναστασιάδης και ο Άγγελος Αντωνιάδης, δεν μπόρεσαν ν’ αγωνισθούν, μιας και ήταν καθηλωμένοι στο κρεβάτι λόγω μιας ίωσης που ταλαιπωρεί την ελληνική ομάδα τις τελευταίες ημέρες.

Στο δίαθλο, στο αγώνισμα της ατομικής εκκίνησης, η Ιωάννα Κώτσαλου κατέλαβε την 56η θέση, στα 10χλμ. και ο Αθανάσιος Γάστης την 59η θέση, στα 12,5χλμ., ολοκλήρωνοντας κι αυτοί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην διοργάνωση.

Ικανοποιητική ήταν η εμφάνιση των αθλητών μας στην χιονοσανίδα. 


Στο αγώνισμα του Βig Air η Έλενα Αρβανιτίδου τερμάτισε στην 11η θέση και ο Γιώργος Σμιθ στην 32η θέση, κερδίζοντας από 23,5 και 18,75 βαθμούς αντίστοιχα.

Στο αγώνισμα του Slopestyle αγωνίσθηκε ο Γιώργος Σμιθ καταλαμβάνοντας και πάλι την 32η θέση (30.75), ενώ δεν αγωνίστηκε η Έλενα Αρβανιτίδου λόγω ασθένειας.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο