Φεμινιστική ομάδα "Κιλοτίνα: «Καμία σχέση μαζί με ΣΥΡΙΖΑ και καμιά επικοινωνία για συνάντηση με Δούρου»


Από την συλλογικοτητα "Κιλοτινα" σχετικά με τα δημοσιεύματα για την επίσκεψη Δούρου στην Ημαθία κοινοποιήθηκαν τα παρακάτω:

💅Ανοίγουμε σήμερα, που λέτε, τα τοπικά μέσα και βλέπουμε άουτ οφ νόγουερ-που λέμε και στη Βέροια/Εξάρχεια- το όνομα της συλλογικότητάς μας να φιγουράρει κάτω από την περιοδεία της Ρένας Δούρου, μέλος του πολιτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ας ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα:

1. Δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μας κανένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ για το συγκεκριμένο ιβέντ, αλλά χωρίς να μας ενημερώσουν για το οτιδήποτε, αποφάσισαν να βγάλουν δελτίο τύπου στις εφημερίδες. 

2. Ουδεμία πολιτική σχέση έχουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, πόσο μάλλον κομματική. Εμείς είμαστε με τ@ καταπιεσμέν@, εμείς είμαστε με τους λαούς, με την ανατροπή καπιταλισμού και πατριαρχίας. 
Ε, ο ΣΥΡΙΖΑ, για να μην τα πολυλογούμε κιόλας, είναι ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. 

3. Τα μικροπολιτικά αυτά παιχνιδάκια δεν τα συναντάμε πρώτη φορά σήμερα ούτε μας κάνει εντύπωση η προσπάθεια να αντλήσει ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτική υπεραξία από το φεμινιστικό κίνημα συνολικά και πιο συγκεκριμένα από εμάς σε αυτήν την περίπτωση. 

Φαίνεται ότι η πολιτική αυτονομία του φεμινιστικού κινήματος, η μαζικότητά του και οι προοπτικές που δείχνει να έχει,  ενοχλεί το αστικό μπλοκ. Όπως ο ΣΥΡΙΖΑ καπηλεύτηκε τους μεγάλους αγώνες του εργατικού κινήματος πριν γίνει κυβέρνηση, έτσι θεωρεί ότι θα κάνει και τώρα (προεκλογικά) με το φεμινιστικό κίνημα. 

Ε, λοιπόν, σας έχουμε νέα. 
Είμαστε δυο τελείως διαφορετικοί κόσμοι. 
Εσάς η δουλειά σας είναι τα δημοσιογραφικά σκερτσάκια και η μικροπολιτική. 
Η δική μας είναι ένας καλύτερος κόσμος. 
 

(σημ. InVeria.gr: Από τη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ εστάλη την Πέμπτη 17/3 διορθωτικό δελτίο Τύπου ως προς τις επαφές της Ρ. Δούρου, στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνεται η "Κιλοτίνα")
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο