Ξεκινούν και τα θεατρικά τμήματα στην ΕΛΒ


ΔΤ από ΕΛΒ: Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας  μετά από την ουσιαστική επανεκκίνηση των συλλόγων ύστερα  από τη διετή  ΄΄συντήρηση δυνάμεων΄΄  όπου βέβαια έκανε πολλά σημαντικά  βήματα κυρίως στην ψηφιοποίηση όλου του αρχειακού της υλικού, με τη σημαντική βοήθεια του Δημήτρη Καρολίδη και του Αρχιμήδη Ιντζεβίδη, ήρθε η ώρα  για την ενεργοποίηση  όλων των τμημάτων της.

Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργούν  όλα τα τμήματα μας και καλούμε για  αυτό το λόγο τα παλαιά μέλη των θεατρικών μας ομάδων (ενηλίκων και παιδικό) αλλά και όποιος άλλος επιθυμεί να ενισχύσει και συμπληρώσει τη  μόνιμη ερασιτεχνική θεατρική μας ομάδα να  έρθουν στη λέσχη στο Πανόραμα Βεροίας, την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022  στις 3μμ.

Η συνάντηση έχει σκοπό να  γίνει μια πρώτη επαφή των ενδιαφερόμενων για την παρουσίαση ποντιακών θεατρικών έργων, με μοναδικό σκοπό την διατήρηση της παράδοσης και  της ιστορίας. Τονίζεται ότι η ομάδα θα συσταθεί από αρχάριους και εν ενεργεία ερασιτέχνες ηθοποιούς. 

Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε το ερασιτεχνικό ποντιακό θέατρο και την πλούσια ποντιακή διάλεκτο, καθώς εντός του έτους θα ανεβάσουμε σχετικά θεατρικά ποντιακά έργα σε όλη την Ελλάδα και θα λάβουμε μέρος και σε σχετικό διαγωνισμό θεάτρου. Ας τολμήσουμε γιατί ΄΄Ουδείς άμοιρος χαρισμάτων΄΄.

Παρακαλούνται όσοι  ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή ας επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6942701788 κ. Φωτιάδης Φιλοκτήμων και 6074075305 κ. Τσαχουρίδης Λευτέρης.

Με τιμή, 
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος       Η Γ. Γραμματέας
Τουμπουλίδης Νικόλαος   Τογκουσίδου Ευαγγελία 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο