Άνετη νίκη της Βέροιας επί του Ολυμπιακού Βόλου (0-2)


Άνετη νίκη πραγματοποίησε η Βέροια στον σημερινό εξ αναβολής αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου με νίκη 0-2 ενάντια στην γηπεδούχο ομάδα στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου για το πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ 2. Η φιλοξενούμενη ομάδα άνοιξε από νωρίς το σκορ στο 19’ όταν ο «συνήθης ύποπτος» Πασάς κάνει το 0-1 με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή. 

Η Βέροια ΝΠΣ έχει καταφέρει να ελέγξει από την αρχή το παιχνίδι δημιουργώντας ευκαιρία με τον Μούργο στο 44’ την οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας της αντίπαλης εστίας. Ο Ολυμπιακός Βόλου από την άλλη πλευρά δεν καταφέρνει να δημιουργήσει  ιδιαίτερα σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο κάνοντας προσπάθειες να αποφύγει τον υποβιβασμό. 

Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ η ομάδα της Ημαθίας κοντρολάρει το παιχνίδι  οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου προσπαθούν να ανεβάσουν στροφές και να φέρουν την ισοπαλία όταν στο 55’ ο Κόλα δημιουργεί την ευκαιρία για την ομάδα του κάνοντας ένα ευθύ σουτ το οποίο και πιάνει ο Βελλίδης.  Οι Βολιώτες συνεχίζουν να πιέζουν την φιλοξενούμενη ομάδα και έτσι ο Βερνάρδος στο 67’ δημιουργώντας μια καλή στιγμή στο να ανατραπεί το αποτέλεσμα του αγώνα κάνει σουτ το οποίο όμως περνάει  πάνω από τα δοκάρια της «Βασίλισσας». 

Η τελευταία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου ήρθε με τον Nτο Σάντος στο 77’ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι οι Βεροιώτες φεύγουν με την νίκη όταν ο Πεταυράκης στο 66’ κάνει το τελικό 0-2. Μετά και τον σημερινό αγώνα η « Βασίλισσα του Βορρά» συνεχίζει δυναμικά την προσπάθεια της για την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βλάχος (Καραθανάσης, Γουρνιάς)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Γραικός, Σκοπελίτης, Φιλίπποβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Μάνγκα (53’ Σαλίμ), Κόλα (84’ Χατζής), Κουντουριώτης (76’ Κατσούκης), Σιάφα (84’ Κότος), Γκαργκαλατζίδης (53’ Ντο Σάντος), Βερνάρδος.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Δημόπουλος (71’ Μπλέτσας), Μαραγκός, Κάτσε, Μούργος (46’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης (85’ Αντέμ), Καπνίδης, Πόζογλου (71’ Φοφανά), Πασάς (78’ Κουατέγκ).

Ρεπορτάζ: Στεφανία Παπαγάλου
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο