Νίκη της Βέροιας κόντρα στον Πανσερραϊκό με 0-1


“Αεράτη” πέρασε η Βέροια κόντρα στον Πανσερραικό στον σημερινό αγώνα (26/3 και ώρα 17:00) που διεξήχθη κάτω υπό καλές καιρικές συνθήκες στο Δημοτικό Στάδιο  Σερρών για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2. 

Οι δύο ομάδες με πάθος και νεύρο ήθελαν οπωσδήποτε την σημερινή νίκη , οι δε γηπεδούχοι ώστε να μην υποβιβαστούν ενώ οι δε φιλοξενούμενοι για να συνεχίσουν  απτόητοι την πορεία τους στο πρωτάθλημα και την άνοδο τους στην Σούπερ Λίγκ. 

Οι παίκτες του Δερμιτζάκη έκαναν από την αρχή του παιχνιδιού προσπάθειες ώστε να φέρουν από νωρίς το αποτέλεσμα όταν στο 16’ ο Πασάς ο οποίος βρήκε ακάλυπτο τον Γιακουμάκη για να τον βοηθήσει, προσπαθεί να ανοίξει το σκορ χωρίς επιτυχία. Οι γηπεδούχοι πιέζοντας συνέχεια τους παίκτες της Βέροιας δημιουργούν ευκαιρία με τον Ντιάζ στο 9’ να κάνει κεφαλιά που όμως περνάει πάνω από το δοκάρι της εστίας του Βελλίδη. 

Οι Βεροιώτες θέλοντας να μην αφήσουν περιθώρια στον Πανσερραικό κάνουν προσπάθεια αυτή την φορά με τον Γιακουμάκη στο 30’ επεμβαίνοντας όμως σθεναρά ο Κατσίκας , ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Στίνας με το σουτ του να περνάει ελάχιστα έξω από το αντίπαλο δοκάρι δημιουργεί μια καλή προσπάθεια για την ομάδα του να ανοίξει νωρίτερα το σκορ ώστε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού.  Έτσι στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήθηκαν δυνατές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από αρκετή πίεση οι φιλοξενούμενοι καταφέρνουν και ανοίγουν στο σκορ με τον MVP του πρωταθλήματος Πασά στο 52’ να κάνει το 0-1 μετά από ασίστ του Γιακουμάκη, το οποίο κρατήθηκε και μέχρι την λήξη της αναμέτρησης. 

Οι δυό ομάδες με ανεβασμένες στροφές και με πίεση συνεχίζουν να δημιουργούν ευκαιρίες όταν στο 63’ η ομάδα της Ημαθίας με τον Φοφανά έχει  την ευκαιρία να δώσει ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα αλλά χωρίς επιτυχία αφού στο σούτ του παίκτη επεμβαίνει αρκετά καλά ο πορτιέρο του Πανσερραικού. Η γηπεδούχος ομάδα έχει μια τελευταία ευκαιρία να φέρει το ματς σε ισοπαλία στο 67’ με τον Κόντσι κάνοντας κεφαλιά χωρίς αποτέλεσμα χάνοντας με αυτόν τον τρόπο το πλεονέκτημα να απαντήσει η ομάδα των Σερρών στο γκολ του Πασά. Για το τέλος η Βέροια παρουσίασε δυό καλές ευκαιρίες να κανει το 0-2  η μια στο 79’ με τον Ορφανίδη και η άλλη στο 80’ με τον Πόζογλου να κάνει σουτ το οποίο καταλήγει άουτ, και οι δύο αυτές προσπάθειες και των δύο ποδοσφαιριστών βγήκαν χαμένες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Περράκης ( ΕΠΣ Αθηνών) 
ΒΟΗΘΟΙ : Κούλα ( ΕΠΣ Ξάνθης),  Χριστάκογλου (ΕΠΣ Χαλκιδικής)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας, Καρασαλίδης, Κεφαλάς (88’ Μασκανάκης), Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Μαρκιόνι, Στίνα, Κόντσι, Κανίς, Ντίαζ (88’ Επάς)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης (66’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Δημόπουλος, Γαβριηλίδης, Οικονόμου, Μούργος (78’ Πόζογλου), Φοφανά (78’ Ορφανίδης), Πασάς (88’ Καπνίδης), Γιακουμάκης (88’ Μπλέτσας).

Ρεπορτάζ: Στεφανία Παπαγάλου
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο