Νίκησε με 3-1 η "Βασίλισσα" τον "γηραιό"


Με νίκη υπέρ της Βέροιας έληξε ο αγώνας που διεξήχθη την Τετάρτη (30/3/2022) και ώρα 15:00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Οι Βεροιώτες αντιμετώπισαν τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο την 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ 2 και με αέρα νικητή επικράτησαν έναντι της αντίπαλης ομάδας με τελικό σκορ 3-1.

Η ομάδα της Ημαθίας άνοιξε από νωρίς το  σκορ με 1-0  όταν ο Γιακουμάκης βρήκε εύκολα δίχτυα και στο 6’ έβαλε το πρώτο τέρμα για την “ Βασίλισσα” ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο δυνατά το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές με ανεβασμένη πίεση δημιουργούν ευκαιρίες για το 2-0 όπως αυτή του Πασά στο 7’ του οποίου η κεφαλιά καταλήγει στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα. Μετά από πολύ προσπάθεια και στο 11’ Ο Πασάς καταφέρνει να βρεί δίχτυα δημιουργώντας το 2-0 με πέναλτι.

Το παιχνίδι κυλάει ομαλά και για τις δύο ομάδες, όπου στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης σημειώνει το 3-0 για την ομάδα του. 

Στο δεύτερο ημίχρονο και μπαίνοντας πιο δυνατά ο Ηρακλής στο γήπεδο ο Τζουμπιτάνα κάνει το  3-1 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης δίνοντας ελπίδες στην φιλοξενούμενη ομάδα να φύγει με ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης η οποία στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά δημιουργεί κάποιες καλές ευκαιρίες για να σημειώσει και άλλο τέρμα χωρίς κάποιο αποτέλεσμα αφού ο πορτιέρο  Βελλίδης βρίσκεται εκεί για να σώσει την εστία του. Παρόλο που ο Ηρακλής παρουσίασε μια αρκετά καλή εικόνα στο δεύτερο μέρος δεν κατάφερε να σημειώσει και άλλο τέρμα ώστε να φύγει με μια νίκη από την Βέροια.  

Η “Βασίλισσα του Βορρά” συνεχίζει την «ξέφρενη» πορεία της στο πρωτάθλημα πραγματοποιώντας εμφανίσεις όπως μόνο εκείνη ξέρει.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκάμαρης (Φωτόπουλος, Νιδριώτης)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης (72’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Δημόπουλος, Οικονόμου (86’ Μπλέτσας), Μούργος (67’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (86’ Μαραγκός), Φοφανά (67’ Πόζογλου), Πασάς.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης, Μανωλάκης (46’ Πήλιος), Πανάγου, Παπαστεργιανός, Χρουσιέλ, Πατράλης, Σίλβα, Άλεξιτς (80’ Βιτίνιο), Καρτσαμπάς (46’ Μπαστακός), Ματίας, Τότσκα (46’ Τζουμπιτάνα).

Ρεπορτάζ: Στεφανία Παπαγάλου
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο