Ο Στ. Ξεκαλάκης "πρόδρομος" του Ν. Ανδρουλάκη στην Ημαθία - Συνέντευξη Τύπου και συνάντηση με στελέχη του ΚΙΝΑΛ (βίντεο)


Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης, στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής και στενός συνεργάτης του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη βρέθηκε στη Βέροια το μεσημέρι της Δευτέρας (21/3/2022), με αφορμή την επικείμενη (την Τρίτη 22/3/2022) επίσκεψη του κ. Ανδρουλάκη στην Ημαθία.

Ο κ. Ξεκαλάκης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και ανακοίνωσε πως η Ημαθία είναι ο πρώτος σταθμός της εξόρμησης του Νίκου Ανδρουλάκη στην Περιφέρεια, καθώς - αν και δεν είχε την ευκαιρία να έρθει προεκλογικά - ο νομός τον τίμησε με την εμπιστοσύνη του με μεγάλο ποσοστό στις εσωκομματικές εκλογές και έτσι θέλησε να "ανταποδώσει" την τιμή. 

Το πρόγραμμα του Νίκου Ανδρουλάκη θα ξεκινήσει με συναντήσεις με τον Αγροτικό κόσμο, καθώς τα προβλήματα από την κακοκαιρία, την ακρίβεια και την διεθνή κατάσταση "απειλούν" την σεζόν, θα έχει επαφές με φορείς και πολίτες σε Αλεξάνδρεια και Νάουσα, ενώ στις 7.00 το απόγευμα της Τρίτης (22/3) θα πραγματοποιήσει ανοιχτή πολιτική ομιλία στη Βέροια, στον πολυχώρο "Ελιά". 

Πέρα από τα της περιοδείας του Προέδρου, ο κ. Ξεκαλάκης μίλησε για το νέο ξεκίνημα του κόμματος, το στίγμα που θα επιχειρήσει να δώσει, αναφέρθηκε, απαντώντας σε ερωτήσεις, στην θέση του κόμματος απέναντι σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, στις εκλογές, την αποδοχή του κόσμου, αλλά και την κοινοβουλευτική λειτουργία του κόμματος χωρίς την φυσική παρουσία του αρχηγού στη Βουλή. 

Μετά τη συνέντευξη Τύπου ο Στέφανος Ξεκαλάκης συναντήθηκε με στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος. 

Το βίντεο της συνέντευξης Τύπου και φωτογραφίες:


 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο