Οδυνηρή ήττα της Βέροιας με 5-2 στην Καρδίτσα


“Φρένο “  στο νικηφόρο σερί της Βέροιας έβαλε η Αναγέννηση  η οποία συνέτριψε την ομάδα της Ημαθίας με σκορ 5-2 και έτσι η Βέροια  γνώρισε την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Ο αγωνιστικός χώρος να σημειωθεί πως ήταν πολύ βαρύς λόγω βροχής. 

Αν και στο πρώτο μέρος δεν σημειώθηκαν τέρματα ωστόσο ευκαιρίες παρουσιάστηκαν για την “Βασίλισσα” για να προηγηθεί νωρίς, στο 6’ ο Γιακουμάκης και έπειτα από κάθετη πάσα του Μούργου είχε την ευκαιρία να σημειώσει το τέρμα αλλά ο πορτιέρο της Αναγέννησης ήταν εκεί για να σώσει την ομάδα του. Η δεύτερη ευκαιρία ήρθε στο 17’ με τον Στέλιο Πόζογλου  έπειτα από ένα βολέ από τα πλάγια  το οποίο ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας απέκρουσε. Η Καρδίτσα άρχισε να “ανεβάζει” στροφές δημιουργώντας ευκαιρίες.  

Η πρώτη προσπάθεια με τον Λούκας Μπραμπίγια στο 34’  που πλάσαρε κοντά στην γραμμή του τέρματος αλλά ο Πεταυράκης έδιωξε την μπάλα. Στο 36’ ο Κλάους Αθανασιάδης με κεφαλιά άγγιξε το 1-0 αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Βελλίδη.  Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου η Βέροια προσπάθησε να αιφνιδιάσει με τον Πεταυράκη με την μπάλα να καταλήγει τελικά στα χέρια του Γκέκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και έπειτα από την πρώτη της αλλαγή που πραγματοποίησε η Βεροιώτικη ομάδα στην αρχή του ημιχρόνου βγάζοντας έξω τον Πόζογλου και βάζοντας μέσα τον Fofana  o Γιάννης Πασάς με πέναλτι στον Λαρέα στο 47’  ανοίγει το σκορ δίνοντας με αυτόν τον τρόπο προβάδισμα στην “ Βασίλισσα”. Στο 50’ η Αναγέννηση κερδίζει πέναλτι. Οι Καρδιτσιώτες παίρνουν τα πάνω τους και στο 52’ ο Μπραμπίγια ισοφαρίζει για την ομάδα του σε 1-1 φέρνοντας το ματς στα ίσια. 

Το 1-2 για την Βέροια ΝΠΣ έρχεται στο 58’ με κεφαλιά από τον Πασά παίρνοντας ξανά το προβάδισμα η Βέροια. Άμεση ήταν η απάντηση από την Καρδίτσα όπου ο Μπεγκόα εκτελώντας κόρνερ, ο Λαγός με κεφαλιά στην μικρή περιοχή σημειώνει το 2-2 στο 61’. Η Αναγέννηση μπήκε γερά και στο 63’ σημειώνεται το 3-2 από τον Πλέγα και έπειτα από μπαλιά του Αθανασιάδη. 

Η νίκη για την Καρδίτσα ήταν φανερή , έτσι στο 68’ ο Ελίνι Δημούτσος και μετά από στρώσιμο της μπάλας από τον Αθανασιάδη  στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής σημείωσε το τέρμα για την ομάδα του. 

Το τελικό σκορ 5-2 για την ομάδα της Καρδίτσας σημείωσε ο Λαρέα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπραβίγια και κεφαλιά στην περιοχή των “κυανέρηθρων”.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Γκέκας, Γκόλιας, Κουτρομάνος (87’ Καρανίκας), Σταμόπουλος, Λαρέα, Δημούτσος (90’ Βιδάλ), Λαγός (87’ Μπάλλας), Πλέγας, Αθανασιάδης, Μπενγκόα (79’ Γκίνη), Μπραμπίγια (87’ Μάνιος).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Κάτσε (66’ Οικονόμου), Μούργος (87’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Πόζογλου (46’ Φοφανά, 79’ Καπνίδης), Πασάς.

Οι σημαντικότερες φάσεις του αγώνα:


Ρεπορτάζ: Στεφανία Παπαγάλου

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο