Ολοκληρώθηκε η δράση για έλεγχο οστεοπόρωσης σε Αγ. Γεώργιο και Σφηκιά


ΔΤ από Δ. Βέροιας: Ολοκληρώθηκε η σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση η οποία διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας, το Κ.Υ. Βέροιας και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων.

Η δράση που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 19 και 20 Μαρτίου είχε στόχο την ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της και αφορούσε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρθηκαν να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας. Οι εξετάσεις μέτρησης της οστεοπόρωσης έγιναν το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 στον Άγιο Γεώργιο, τις ώρες 17:00-20:00, στο Π.Ι. Αγίου Γεωργίου και την Κυριακή 20 Μαρτίου στην Σφηκιά, τις ώρες 9:00 -12:00 στο ΠΙ Σφηκιάς, υπό την ιατρική επίβλεψη της ορθοπαιδικού Ερατώς Γκουλιοπούλου.

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» πρεσβεύει την ενημέρωση ως αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο